Gyűlölöm az egész testemet úgy, ahogy van! Mit tegyek szerintetek?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. Az önbizalmam mínuszban van. Annyira elegem van már magamból. Akárhányszor nézek a tükörbe szó szerint rosszul leszek a látványtól. Az első két fogam eléggé hülyén áll. Az orrom nagy. Vállig érő, szőkésbarna hajam van és kék szemem. Az alakom se valami jó (163cm/55kg). Próbálok sportolni, de az én meglátásom szerint semmit sem használ. A jó öltözködés és az ápoltság sem segít rajtam. Ráadásul még szemüveges is vagyok. Mit javasoltok, mit tegyek?2013. dec. 28. 22:00
12/14 anonim válasza:
De! Meglehet! Kihúzzák! Ami nincs, azzal probléma sincs! :-D
13/14 anonim válasza:
nem igaz h nincs olyan tini aki elégedett lenne az alakjával! én 14 éves vagyok 164cm 50kg és imádom a testem *-* (persze nem csak én) szóval ha te 55kg akkor nem lehetsz olyan nagyon rossz... az orromat viszont én is utálom, de 17 évesen már lehet plasztikáztatni ;)
14/14 anonim válasza:
Ja! Vagy ökölel meg egyemgettem kicsit :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!