Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gyűlölöm az egész testemet...

Gyűlölöm az egész testemet úgy, ahogy van! Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. Az önbizalmam mínuszban van. Annyira elegem van már magamból. Akárhányszor nézek a tükörbe szó szerint rosszul leszek a látványtól. Az első két fogam eléggé hülyén áll. Az orrom nagy. Vállig érő, szőkésbarna hajam van és kék szemem. Az alakom se valami jó (163cm/55kg). Próbálok sportolni, de az én meglátásom szerint semmit sem használ. A jó öltözködés és az ápoltság sem segít rajtam. Ráadásul még szemüveges is vagyok. Mit javasoltok, mit tegyek?

2013. dec. 28. 22:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Fenét.Nem lehet sajnos..
2014. jan. 1. 16:16
 12/14 anonim ***** válasza:
De! Meglehet! Kihúzzák! Ami nincs, azzal probléma sincs! :-D
2014. jan. 1. 22:44
 13/14 anonim ***** válasza:
nem igaz h nincs olyan tini aki elégedett lenne az alakjával! én 14 éves vagyok 164cm 50kg és imádom a testem *-* (persze nem csak én) szóval ha te 55kg akkor nem lehetsz olyan nagyon rossz... az orromat viszont én is utálom, de 17 évesen már lehet plasztikáztatni ;)
2014. jan. 2. 15:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja! Vagy ökölel meg egyemgettem kicsit :-D
2014. jan. 3. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!