Szerinted ki lesz Miss World 2009? (képek lent)
Figyelt kérdés
nekem az abszolút kedvenc:
Miss Szlovákia!!
aztán:
Aruba
Szlovénia
Szerbia
Belgium
Spanyolország
Venezuela
a magyar lány labdába se rúghat.egyrészt mert eleve nem való a versenyre, másrészt meg a környező régióból több esélyes is van,ebből következik h.mi kiesünk...általában egy régióból egyet, max kettőt választanak...amúgy Orsi videója is gáz...
2009. nov. 27. 18:02
11/18 anonim válasza:
Nekem Miss Mexico tetszik a legjobban! Nagyon-nagyon szép és csinos!
12/18 anonim válasza:
belarus, mexico, guatemala.
orsi iszonyat ronda, már amikor megválasztották magyar szépének, már akkor tudni lehetett h mármegint kiesik a magyar az első körben a világversenyen.
13/18 anonim válasza:
nekem Miss Mexico tetszik a legjobban
14/18 anonim válasza:
Nekem ők tetszenek a legjobban:
1. thaiföldi
2. mongol
3. litván
15/18 anonim válasza:
Nekem inkább a természetes szépségek tetszenek, akiken alig van festék, mégis gyönyörűek.
A legtöbb lányon a festék dominál (Orsin is).
16/18 anonim válasza:
Azt nem tudom csak azt,hogy a serdült orsi ilyen kocka fejjel inkább szégyeníti a magyar nők táborát:O
17/18 anonim válasza:
Jézusom, most néztem meg a videót... a magyar lányét... hát szörnyű. :(
18/18 A kérdező kommentje:
Miss Gibraltár nyert..érdekes...
2009. dec. 12. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!