Ti mit tennétek, ha megtudnátok, hogy rejtett kamera van a szoliba?
az ujjadat ha oda teszed egy normál tükörhöz rés marad közötte az üveg miatt nem ér hozzá úgy látod... na hát a kétoldalú tükörnél olyan mintha megérintenéd az ujjad ott nincs rés, de itt egy kép:
Jaj, ne legyél már naiv! Ha tényleg az, NINCS AZ A biztonsági ok, ami megmagyarázná a használatát!
Ha véletlenül is történne valami a géppel, bőven elég lenne, ha két vendég között értesülnének róla. Nem kell ahhoz kukkolni!
Egyébként nem hiszem, hogy kétoldalú tükörre leltél volna, ugyanis még mindig olcsóbb egy kamerát álcázva feltenni, mint egy külön kukkulólyukat gyártani a tükör mögé.
Amúgy mit tennék? Utána járnék a dolognak, s ha igaz, feljelenteném őket és nem is mennék oda többé.
(De ez nem fenyeget, óvom a bőrömet, nem öregítem szoláriummal)
Ezt én is ismertem, én szerintem csinálnék valamit, néha meg szoktam nézni itt-ott :D Olyat is olvastam, hogy ha lekapcsolod a villanyt (ablaktalan szoba) és a "tükör" másik oldalán ég a lámpa, akkor teljesen át fog ütni az árnyék, fény, minden.
De nincs joguk a tudtod nélkül kukkolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!