Szerintetek milyen az alkatom, kinézetem, arc stb? a képek lent!
2013. dec. 26. 17:40
21/26 A kérdező kommentje:
Hát a combom (mivel elég nőies alkat vagyok) nem hengerszerűen van egyben a felsőtestemmel ,és erre büszke vagyok.A fenekemen rajta vagyok azóta;)Azóta híztam picit és az arcom már szép:)a fényképeken az arcom igen vékonynak néz ki pedig élőben mindenki dicséri.persze elfogadom mindenki véleményét ez egyértelmű, csak nem biztos h. élőben is így vélekednének. Bevallom őszintén, szíven ütöttek ezek a enyhén szólva negatív kommentek, ugyanis nem vagyok hozzászokva ezen a téren egyáltalán ezekhez( hozzáteszem nem vagyok magammal kicsit sem megelégedve,most talán még annyira sem).Azért köszi mindenkitől az őszinteséget,mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani, csak tudni kell azt civilizáltan közölni:)na habcsóók
2013. dec. 30. 01:37
22/26 A kérdező kommentje:
2013. dec. 30. 02:19
23/26 anonim válasza:
Ezeken a képeken sokkal jobban nézel ki.
24/26 anonim válasza:
szerintem cuki vagy :D tetszik az arcod is. nincs semmi baj veled.
19/L
25/26 A kérdező kommentje:
Most már nem 53 kg hanem 56-58 vagyok így a 165 centimhez és ez is sokat számít :)
2014. jan. 1. 03:08
26/26 anonim válasza:
A fejed nagyon szép! :)
De basszus szedj fel pár kilót mert kilógnak a csontjaid!!
Külömben nagyon szép vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!