Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen az alkatom,...

Szerintetek milyen az alkatom, kinézetem, arc stb? a képek lent!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. dec. 26. 17:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
67%
Kicsit fura arcod van, de azért szép vagy, meg jó az alakod. A 3. képtől nagyon megijedtem, mint egy hulla, már bocs.
2013. dec. 26. 18:05
 12/26 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem szép vagy, jó az alakod, de ez a hajszín szerintem nem előnyös, olyan, mintha le lenne nőve.:/ Az eredeti hajad sötétbarna? Lehet,hogy az jobban állna.
2013. dec. 26. 18:07
 13/26 A kérdező kommentje:
Igen ez az egyik bajom, hogy nekem nagyon kerek, gyűrnivaló arcom volt, de ahogy lefogytam azis lefogyott:(
2013. dec. 26. 18:10
 14/26 A kérdező kommentje:
igen , sötétbarna, majdnemhogy fekete. Hát azért tűnik lenőttnek , mert leis volt nőve, de ezek nyáron készültek, azóta a szemöldököm más, meg a hajam is hosszabb, meg picit más a színe és már nem engedem lenőni:)
2013. dec. 26. 18:11
 15/26 anonim ***** válasza:
Az alakod jó, a hajszín szerintem se előnyös, meg nekem valahogy nem vagy szimpi, bocsi:s
2013. dec. 26. 18:56
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
A fejed nem szép, az alakod átlagos, viszont nagyon lapos a feneked, és a hajad színe sem tetszik.
2013. dec. 26. 19:34
 17/26 anonim ***** válasza:
Jó alakod van, de lentebb erősebb vagy, mint fentebb. Nekem túl nagynak tűnik a combod a többi testrészedhez képest. Szép vagy.
2013. dec. 26. 19:57
 18/26 anonim ***** válasza:
Szép arcod van, de hízhatnál kicsit (arcra) bár tudom, hogy azt nem lehet ebből adódóan viszont szerintem aránytalan a tested, mert a lábaid vastagok, de az arcod viszont úgy be van esve, mint valami anorexiás lánynak, pedig a tested átlagos alkatú, ez nem előnyös, de nem nagyon tudsz rajta változtatni. Széles a szípőd, ami nem baj, de a feneked nagyon feltűnően lapos, de még formátlan is.
2013. dec. 26. 23:15
 19/26 anonim ***** válasza:
Nagyon nem tetszel.. szetintem az alakod sem jó és arcra sem vagy szép és ezt mint fiú mondom! Bocs
2013. dec. 27. 16:37
 20/26 anonim ***** válasza:
Úristen! Rémálmom lesz a 3. kép miatt. :S
2013. dec. 28. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!