Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Felső fogszabályzó mennyibe...

Felső fogszabályzó mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

Az első két fogam áll kifelé és nem egész sorost szeretnék, hanem csak pár fogra.

18 leszek februárban.

2013. dec. 26. 00:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez bonyolult.. Nekem fölül álltak rosszul a fogaim. Kellett alulra is, hogy összeigazitsa a kétfogsort . Nem számít mennyi áll rosszul, végig kapsz föntre. Nekem 25ezer volt egy sorra (még gyerek) asszem a felnőtt duplája. (ez a leg alapabb állandó)

De menj el a fogorvosodhoz, vagy rögtön keress meg egy fogszabályzóst és ő elmondja, hogy mit gondol :)

2013. dec. 26. 00:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem 33 ezer volt azt hiszem. De siess, mert ha már betöltöd a 18 évet, hiába vagy nappali tagozatos tanuló, de bonyolódnak a dolgok, szóval minél előbb!!
2013. dec. 26. 14:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Az egészre kapsz, fentre minimum, ét fogat nem fog összehúzni máshogy, az egész fogsorhoz igazítja. Én magán úton csinálom, 80 sajnos, máshol nem vállaltak el a törött fogam miatt :) De tényleg 23-30 körül van egyébként.

Ha csak pár fogra tenne, azokhoz képest egyenesre összehozná, de nem fog így tenni, mert az egész fogsorhoz kell egyenesre húzni, nem jó, ha még hozzádönti a többit is :D

2013. dec. 26. 16:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is kiállt az első kettő. Úgy utáltam. Nem mertem soha mosolyogni. De most már leveszik a fogszabot (1 év után) és gyönyörű lett a fog sorom. Bár sokat is szenvedtem , mert húztak kettőt, hogy beférjen az a két kiálló fogam. Amúgy én egy komoly dokihoz járok. Nagyon jó doki Pesten és Szolnokon is dolgozik és magán doki. Ezért nem olcsó. Nekem 167 ezer Forint volt. De az enyém porcelán. Az a szürkés meg 110 volt. De ha nem magán dokihoz mész akkor olcsóbb! :) 15/L
2013. dec. 26. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!