Felső fogszabályzó mennyibe kerül?
Az első két fogam áll kifelé és nem egész sorost szeretnék, hanem csak pár fogra.
18 leszek februárban.
Ez bonyolult.. Nekem fölül álltak rosszul a fogaim. Kellett alulra is, hogy összeigazitsa a kétfogsort . Nem számít mennyi áll rosszul, végig kapsz föntre. Nekem 25ezer volt egy sorra (még gyerek) asszem a felnőtt duplája. (ez a leg alapabb állandó)
De menj el a fogorvosodhoz, vagy rögtön keress meg egy fogszabályzóst és ő elmondja, hogy mit gondol :)
Az egészre kapsz, fentre minimum, ét fogat nem fog összehúzni máshogy, az egész fogsorhoz igazítja. Én magán úton csinálom, 80 sajnos, máshol nem vállaltak el a törött fogam miatt :) De tényleg 23-30 körül van egyébként.
Ha csak pár fogra tenne, azokhoz képest egyenesre összehozná, de nem fog így tenni, mert az egész fogsorhoz kell egyenesre húzni, nem jó, ha még hozzádönti a többit is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!