172 cm vagyok, ilyen magassághoz hány kg a megfelelő? 15/L
Figyelt kérdés
Ami nem is kövér és nem is sovány(most 51 vagyok)2013. dec. 25. 13:12
1/9 anonim válasza:
60-70 között az átlagos. Nem lendül még át a "túlsúlyoson" és nem is ropi. Te most ropi vagy. Nyugodtan szedegess magadra kilókat.
3/9 anonim válasza:
Ez a súly a testtömeg index alapján SOVÁNY. Híznod kellene, az optimális 60 kg környékén lenne.
Sok sikert!
4/9 anonim válasza:
Nem koll hizni ez jo alkat !!! ije
n alkat az almom Q.Q
5/9 anonim válasza:
171 cm és 46kg
Tudom, hogy sovány vagyok.Egyébként 13/L xd
De neked (is), híznod kell!:)
6/9 anonim válasza:
Az 51 kg nagyon kevés. 65 kg körül lenne a legoptimálisabb.
De ha genetikailag vagy ilyen vékony, azon változtatni úgysem nagyon lehet. Sokaknak bejönnek az ilyen vékony lányok, de nálam ez már "pálcika" kategória, bocsi.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék 65 kg lenni mert így sem tartom magam "pálcikának" mert tényleg nem vagyok az, és hízni sem nagyon tudok...:)
2013. dec. 25. 17:57
8/9 anonim válasza:
ha ennél nem leszel kevesebb ez még elmegy, de fogyni eszedbe ne jusson!!
9/9 anonim válasza:
Hát én most 175 cm körül vagyok és 49 kg, én viszont évek óta hízni szeretnék, de nem tudok... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!