Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy kis luxus a hétköznapokba?

Egy kis luxus a hétköznapokba?

Figyelt kérdés

Sosem éltünk valami jól, de ha szerény keretek közt is, mindig megvolt mindenem.

Amikor elkerültem koliba, akkor úgy éreztem, az otthonom ehhez képest maga a mennyország (a dolgok anyagi részét tekintve).

A fűtést nem viszik túlzásba, nincs melegvíz, szörnyen kemény az ágy, rossz a zár a szekrényeken, és hasonlók. Ezen persze nem lehet változtatni.

Sajnos sokszor megesett, hogy nem volt mit ennem, a ruháimat hétvégente a mosdóban mosom, és sosem telik új cuccokra (a ruháim nagyrésze örökölt, és 5-10 éves).

Nem járok sehová, maximum sétálni, ha épp van egy kis időm.

Egészen elvoltam a saját kis életemmel, és igyekeztem kihozni belőle a maximumot.

A csavar ott jön, hogy a vőlegényem meghívott magához Németországba az ünnepekre.

Én már azon elámultam, hogy mosógép, melegvíz (és kád, nem csak zuhany), és főtt kaja (ráadásul főzhetek).

Voltunk moziban (ahol én kb eddigi életem során max 5ször), jégkorcsolyázni, étteremben...szóval, csupa olyan hely, amerre én eddig még nem jártam. És még vásárolhattam is, gyönyörű üzletekben.

Megbeszéltük, hogy nem ajándékozzuk egymást karácsonykor, mert nekem nincs pénzem, mégis meglepett egy igen drága parfümmel.

Nekem azelőtt elképzelésem sem volt róla, hogy így is lehet élni. (Mármint nem csak a négy fehér falat látod magad körül a szobában, nem fázol meg a zuhany alatt, nem repesel a boldogságtól, ha elbújva találsz egy instant levest a szekrényben).

Hogy lehetne egy leheletnyi luxust csempészni a hétköznapokba?

20l

2013. dec. 24. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=kjei-zVN5W8

Igen Ők ilyenek. :D Szeretem a németeket. :D

2013. dec. 24. 22:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy pénz nélkül szerintem nehezen. :S
2013. dec. 24. 22:11
 3/5 A kérdező kommentje:

Jó az ízlésed, kedves első:P

A vőlegényem egyébként orosz, csak egy ideje Németországban él.

2013. dec. 24. 22:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Takarékoskodni kell. Én pl. nem veszek drága cuccokat (15 ezer ftos cipő. Nekem jó a 3-4000 ftos is. :D A józan élet titka annál kevesebbet költeni, amennyit keresünk. Szóval én sem járok wellneszezni, mekibe és ilyen helyekre sem. Amit tudok félre rakom és kész. :D
2013. dec. 24. 22:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem fiú vagyok. Amúgy szerintem Richard Kruspe tényelg szép. :D
2013. dec. 24. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!