88/58/89 (mell/derék/csípő) 174cm vagyok. Jelenleg 50kg Jó ez?
175 cm vagyok, 60 kg és sokak szerint túl vékony.
Akkor te már kifejezetten sovány lehetsz. Bár attól is függ, hogy hány éves vagy, ha 14 körül, akkor még úgyis fogsz hízni, nőiesedni.
Előző vagyok. Jobban átgondolva: lehet tényleg vékony vagy, de függ a kortól és képpel lehetne igazán megmondani, hogy milyen vagy(de ha töltenél fel magadról képet, arc ne legyen benne, és sokat se mutass magadból!!!) A legjobb az, ha a neten keresel egy hasonló testalkatú lányt magadhoz és azt belinkeled.
Egyébként így adatok által azért nehéz eldönteni, mivel tegyük fel én legyek pl. 170 cm és 70 Kg és mellém áll, egy ugyan úgy 170 cm és 70 Kg-os ember, akkor lehet, hogy aki mellém állt, az szélesebb. De ez fordítva is igaz, ugyan akkora térfogatba, lehet valaki több kg is, hiába minden mérete ugyan olyan. Remélem értetted, hogy mire gondoltam.
Egyébként javítsatok ki, ha tévedek! (lehet rosszul gondolom, de szerintem logikus)
Nekem megvan a 90 60 90... 160 cm vagyok, és 50 kiló. Neked is hasonló az alakod? Bocsi, mellem nem látszik a képen :/ , de viszonyítani tudsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!