Rossz arányok? :S Többi lent.
Eléggé ki vagyok bukva, mert sokan kigúnyolnak az alakom miatt, de nem akarok hülyeséget csinálni, ezért inkább rákérdezek. :( Nem vagyok egy löttyedt lány, de nem is mondanám hú, de sportosnak se magam.
Magasság: 164-66
Kiló: 52 kg
Csípő: 87 cm
Derék: 64 cm
Mell: 89 cm
Comb: 50-52 cm
Ezek nagyon rosszak? :( Lehet azért csúfolnak, mert szélesebb a csípőcsontom és egy kicsit erősebb az izomzatom? Tisztára úgy érzem, hogy a srácok hiába mondják, hogy a teltebb lányok tetszenek nekik, mégis mindenki egy pálcikával jár. Nagyon rosszul érzem magam.
"mert szélesebb a csípőcsontom"
NINCS széles csípőd! (feltéve, hogy jó helyen mérted - a feneked legkiállóbb részén kell!)
Teljesen arányos, normál alkatod van. Sokan szeretnének ilyet. Lehet, hogy pont ezért csúfolnak.
14 évesen ne csodálkozz. A lányok egy jó része még kb el se kezdett nőiesedni. Szerintem 15 éves koromig annyi alkatom volt, mint egy vasalódeszkának, utána kb olyan lett, mint a tiéd, és a férfiak (nem a kisfiúk) még sosem reklamáltak miatta. :)
Majd kinövik, túl kell élni ezt a pár évet. Ilyenkor úgysem leszel jó senkinek, ha "deszka" vagy, azért csúfolnak, ha "tehén" vagy, azért, ha izmos vagy, akkor az a baj, stb. Később is vannak idióták, akik kötözködnek, de figyelmen kívül kell hagyni, nem ér annyit, hogy ezen stresszelj, és úgyis találni fogsz olyan fiút, aki egyrészt nem az alkatod miatt kedvel, másrészt így leszel neki tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!