Ajánlanátok nekem gyümölcsös illatú, de nem túl drága parfümöt?
Nagyon kedvelem a gyümolcsös (pl a fructis sampon illatához hasonlót), és a fiss,de nem tömény virág illatú parfümöket.De nem tudom merre is kezdjem a keresgélés, és hát persze elérhető áron, amit dm-ben, vagy avonnál, esetleg bármely nagyáruház illatszer osztályán megtalálható.
Előre is köszi a válaszokat!
Avon: Summer White kölni- Virágos illat
Avon: 50`s Glam kölni - élénkítő datolyaszilva és az alma illatával nyit, majd gardénia- és rózsacsokor illatot áraszt. Az alapjegyeket a vetiver, a moha és a pézsma alkotják.
Avon: 60`s Mod kölni- A szilva és a kakaó merész és energikus elegyét a frézia- és violalevelek elragadó illatába rejtett feketebors bolondítja meg.
Avon: Little Black Dress parfüm -Ciklámen, ilang-ilang és szilva kis üvegbe zárva
Avon: Make Me Smile kölni -Citrusos-virágos-gyümölcsös illatkategória: mandarin, jázmin, tonkabab.
Avon: Make Me Wonder kölni-Orientális-gyümölcsös illatkategória: szeder, orchidea, vanília.
Avon: Perfect Cotton kölni - Fő illatjegyei: frézia, mandarin, vízililiom.
Ezeket találtam hirtelen Avonból. Amúgy a kölnik már 1500-2000 körül vannak az Avonban,láttam a fentiekből jó párat. Szerintem rendelek. Én is ezt a gyümölcsö-virágos illatot szeretem. (ha valaki tud még valami nagyon jót, az mondhatja).
Amúgy most is ilyen gyümölcsös-virágosom van, de a nevét sajna nem tudom, mert kimért parfüm... Szerintem te is keress ilyen üzletet ahol lehet kimérten venni, és ott tudsz választani gyümölcsöset, akkora üvegben amilyenbe akarod, kicsi, közepes stb.. Ja és olcsó. és ha még se tetszen legalább nem adtál ki érte 3000-4000 ft-ot. Én ezt ajánlom. Menj be, és kérd hogy mutassanak gyümölcsöset. Remélem segítettem. (Bocs ha hösszú lett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!