Ajánlanátok valami NEM túl drága, kókusz illatú (vagy ilyen jellegű) parfümöt?
Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 18:25
1/5 anonim válasza:
Parfümöt nem tudok mondani, de a dm-nek van a Balea márkája, ott van kókusz illatú spay. Én már vettem egyszer, nekem kicsit erős volt, de kókusz illata volt, az tuti. :)
Ez az: [link]
2/5 anonim válasza:
Igaz, hogy nem parfüm, de amikor rajtam van mindig megdicsérik, hogy milyen fincsi kókusz illatom van.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindkettőtöknek.)
más Balea kókuszos terméket használtam már,ezt még nem de megnézem.
a Tahiti-s parfüm is tetszik,remélem kapható most is.)
még1x köszönöm nektek.
2009. júl. 19. 20:42
4/5 anonim válasza:
a pimkie boltokban lehet kapni kókuszos parfümöt (a pénztár környékén keresd)! nagyon jo illata van és nem drága egyáltalán
5/5 anonim válasza:
Diesel-nek volt/van kókusz illata. Nem tudom, hogy még mindig lehet-e kapni. Régebben használtam, nagyon szerettem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!