Megtudná valaki mondani, hogy mitöl lesz narancsbörös a nö hasa, az terhesség után? Vagy mitöl nem?
Narancsbőrös nem lesz szerintem, hanem srtiás, ha a csíkokra gondolsz. Alkati kérdés, nem tudsz vele mit csinálni igazán. Max annyit, hogy a terhesség alatt intenzíven krémezed, hátha kicsit rugalamsabb lesz bőr alatti a kötőszövet.
Na meg a másik az, hogy a barátnőd gondolom mostanában szült, az anyukád meg évtizedekkel ezelőtt. Azért a testnak idő kell, míg visszaáll a nagyjábóli eredeti állapot, hiszen baba+magzatvíz+méhlepény majd 10 kiló és ez mind egyszerre távozik.
anyum utoljára 15évnek ezelött szült (a hugom). a baratnöm pedig 2,5éve szült. s még mindig olyan. igen a csikokra gondoltam.
a krémezést már hallottam. rögtön amikor kezd nöni a has, akkor kell, ugye?
Akár már előtte is lehet. Átrani nem árthat. De azzal legyél tisztában, hogy van, aki semmit nem ken rá, mégse lesz olyan, és van, aki keni, mégis szétreped a bőre. Ilynekor az történik, hogy a bőr alatti kötőszövetek elszakadnak a hirtelen nagy tágulástól. Az, hogy kinek szakad szét, attól függ, hogy mennyire rugalmasak a kötőszövetei. Ezen kismértékben lehet javítani krémezéssel. Ha anyukádnak nem lett striás, akkor talán neked se lesz az.
Amúgy ajánlom, hogy írd be a keresőbe, hogy stria, millió találat lesz a kismamás topicból.
köszi, megkönnyebbültem.
megnézem a google-ba a: stria-t.
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!