Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik star natur...

Szerintetek melyik star natur parfüm, jó illatú? Nektek milyen van?

Figyelt kérdés
Nekem vattacukros. kb., ha befújom magam várnom kell 3 percet, hogy ne alkohol szagú legyen :( De azért szeretem, mert utána nagyon jó illatú!

2013. dec. 21. 17:53
 1/5 PappZs válasza:
Nekem is várni kell, de nekem többet, és, ha csak úgy beleszagolok az üvegbe olyan, mintha egy borosüveget szagolnék. : ( De azért jó meg szeretem. És nekem vattacukros van, de szeretnék még sok,sok,sokat. (a rágóson kívül mindet) xDDD
2013. dec. 21. 18:31
 2/5 PappZs válasza:
0%
Amúgy ez hülye kérdés mert ízlések és pofonok kinek mi tetszik lehet, hogy pont a te kérdésoldaladon vesznének össze az emberek de nekem 8.Amúgy nekem minden illatú megvan és szeretném ha mind meglenne. Neked melyik kellene? Ha a szüleid megengednék postáznék neked 1-2-őt. :) de csak neked!!!
2013. dec. 21. 19:32
 3/5 PappZs válasza:
Bocs majdnem minden illatú megvan! : )
2013. dec. 21. 19:33
 4/5 A kérdező kommentje:
27 illatú van, ha jól tudom, és te neked majdnem minden illatud megvan? (eddig csak te írtál PappZs) Írjatok!!! Egyébként azért kérdeztem szerintetek melyik star nature parfüm jó illatú, mert kíváncsi vagyok az emberek véleményére :))))
2013. dec. 21. 19:38
 5/5 A kérdező kommentje:
A tutti frutti finom illatú szerintetek? Mi a véleményetek róla? Egyébként ezek a parfümök elég olcsóak. Szóval szerintem 1-2-őt megér, de többet a minősége miatt annyira nem.
2013. dec. 22. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!