Erről a lányról mit gondoltok?
Figyelt kérdés
ugy értem első benyomásra,szép nem szép,kedves ,bunkó,ilyesmiket:D amugy nem igazi a pc hanem photosop oda volt irva.
u.i:nem én vagyok megszeretnék ismerkedni vele és félek higy elrontom:S
2009. nov. 25. 22:08
11/20 anonim válasza:
Egy valamit nem értek,miért beszélsz a baràtnöd nevében mikor te vagy rajta?Nem az elsö kérdés ilyen,le se tagadhatnàd.Amugy vélemény az a piercing egyàltalàn nem kellene,amugy egy àtlagos kis tini làny.
12/20 anonim válasza:
átlag. amugy sztem nem áll jól neki a snakebit(pc).
nekem is ott van, de nincs ennyire gyerekarcom. :)
13/20 A kérdező kommentje:
nem a barátnöje vagyokO.o amugy is fiu vagyok:) de köszxdés akkor még nem beszéltem vele mikor feltettem. gondolom épp ezért akarja ballagás után
2009. nov. 26. 13:06
14/20 anonim válasza:
Egy sablonos 14 éves kiscsaj. Van belőle kismillió.. Pláne ha pc-je is lesz. Am egy kép alapján h lehet vki bunkó?XDXD lol.
15/20 anonim válasza:
figy van egy kérdés ahová bevan linkelve ugyanez a kép, hogy melyik csaj a jobb, ez van a másik...te tetted fel aztis?:D
16/20 A kérdező kommentje:
nem:O mutasd már meg
2009. nov. 26. 17:08
17/20 anonim válasza:
18/20 anonim válasza:
sztem aranyos, olyan kislányos :) a pc-t meg felejtse el! anélkül jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!