Erről a lányról mit gondoltok?
Figyelt kérdés
ugy értem első benyomásra,szép nem szép,kedves ,bunkó,ilyesmiket:D amugy nem igazi a pc hanem photosop oda volt irva.
u.i:nem én vagyok megszeretnék ismerkedni vele és félek higy elrontom:S
2009. nov. 25. 22:08
1/20 anonim válasza:
Az a bizbassz a szájába nagyon cuki... Fúj... Első ránézésre egy 12 éves kis csitri. De ez csak az én véleményem! =)
2/20 anonim válasza:
Hát nagyon gyerek még, most mit mondhatnék, pont olyan mint egy kislány.
3/20 anonim válasza:
Nekem mindjárt egy hal jutott eszembe, a pc miatt, ami állitólag csak ps, de mindegy is, nekem ez jutott eszembe. Kb 8 max 10 évesnek néz ki. Amúgy kedves arca van szerintem...
4/20 anonim válasza:
nah itt az én véleményem
aranyos KISLÁNYY. Látszik, hogy nagynak akar tünni azért ilyen a haja plusz pc ilyenek, attól még kislány marad a szemei mindent elárulnak. Nekem összességében kép alapján szimpatikus, sőt még szimpatikusabb lenne ha önmagát adná, és nem akarna idősebbnek/másnak tűnni
6/20 A kérdező kommentje:
14 éves:) és azóta beszéltem vele és aztmondta hogy azért van az a biszbasz a szájába mert olyat akar ballagása után és megnézte hogy néz ki:)és amugy téleg kedves...:D
2009. nov. 25. 22:22
7/20 anonim válasza:
télleg kedvesnek tűnik, de ne engedd meg neki h olyan biszbaszt kérjen ballagásra. mert szörnyűűűűűű
8/20 anonim válasza:
Legelső válaszoló vagyok. Akkor mért tőlünk kérdezed hogy milyennek tűnik a lány ha szerinted kedves? Cseperedj fel fiam! :D (Vicceltem)
9/20 anonim válasza:
áááá =D
aranyos cuki szép gyönyörű.
ez az én véleményem =]
de ne csak a külső számítson =P
10/20 anonim válasza:
szerintem tökátlag...horoggal a szájában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!