Tényleg csúnyák a lábaim? (Kép priviben. )
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek miniszoknyát hordani, de többször megbántottak/kicsúfoltak már. A nyáron az utcán egy lány szinte nekem esett, hogy mit képzelek magamról, hogy miniszoknyát hordok ilyen lábakkal. Ez nagyon rosszul esett.
Ilyen szoknyákat szoktam hordani (akkor is ilyet viseltem, mikor kicsúfoltak): [link]
2013. dec. 18. 00:10
12/18 anonim válasza:
küldheted:) amúgy hány éves vagy?:D
13/18 A kérdező kommentje:
2013. dec. 18. 16:22
18/18 anonim válasza:
Szerintem a teltebb lányok is hordhatnak szoknyát, akár minit is, nem törvényszerű ha valaki nem olyan vékony nem lehetnek szexi lábai. Vékonyak között is, husik között is vannak olyanok, akiknek szép a lába és van olyan akinek nem. Én a ducibb lányok táborát erősítem, bulikba simán felhúzom a miniszoknyát, és nem néztek rám furán az emberek. Hétköznapokon más a helyzet, de csak azért mert én olyankor kényelmetlenül érezném magam benne, de ha te így érzed jól magad akkor hajrá csajszi!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!