Ti is szexinek tartjátok azt, amikor egy kicsit idősebb, pocakos tanárnőnek a köldöke fölé van húzva a nadrágja/szoknyája/bugyija és alatta szépen kidomborodik a hasa?
Figyelt kérdés
2013. dec. 17. 16:52
1/9 A kérdező kommentje:
Ti is láttatok már ilyet? Esetleg közelről is láttátok a pocakját, amikor az első padban ültök, és odajön közvetlenül a padhoz és nekitámaszkodik a hasával?
2013. dec. 17. 16:59
2/9 anonim válasza:
a szexi szót szerintem elírtad
inkább undorító
3/9 anonim válasza:
Ez a kérdés volt már, honey:) Konkrétan pont ez!!:)
6/9 anonim válasza:
Egyszer találkoznánk a gatyádat felhúznám a nyakadig...fejezd már be ezt a f..szságot.Kit szívatsz ezzel?Miért kell 15ször kiírni ugyanazt a kérdést?Nem hiszem el hogy nincsen jobb dolgod.
7/9 anonim válasza:
A válaszom egy nagyon szép szó:NEM!
8/9 anonim válasza:
Tedd fel a kérdést magadnak: "Azért tettem fel ezt a kamukérdést, mert olyan tehetségtelen, akarathiányos, lusta, tunya ember vagyok, hogy nem tudok mit kezdeni magammal a nyári szünetben?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!