Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kik számítanak szépnek?

Kik számítanak szépnek?

Figyelt kérdés

Kik azok akiket átlagosan szépnek tartotok/tartunk?

Milyen jegyeket hordoznak,miért tartjuk őket szebbnek?

2009. nov. 24. 22:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nagy megigéző szemek,szép bőr,jó kisugárzás szóval aki harmóniába van önmagával és kitudja használni a testi adottságait (ami rossz elrejteni ami jó kiemelni)szerintem van ami ápoltság kérdése de van olyan része is ,hogy erre születni is kell...
2009. nov. 24. 22:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt egyszerűen nem tudom leírni,mert nem értem relatív, két utcával allattunk lakik egy szépnek mondott lány,nők is elismerték már,hogy milyen szép,hosszú fekete haja van,nagy zöld szeme,kb 10 emberből 9 szépnek mondja,viszont nekem pedig egyáltalán nem jön be kinézetre,szóval ennyit erről.Lehet,hogy nincs ízlésem:DD
2009. nov. 25. 00:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
nemrég olvastam, hogy az emberek általában ilyennek látnak egy szép arcot: nagy szemek, kicsi orr, telt ajkak és persze szimmetria. de ettől függetlenül a szépség nagyon relatív dolog, ez csak egy felmérés szerint van így...
2009. nov. 25. 00:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Babaarc, szép bőr, arányos alak (nem kell pálcikának lenni, de legyen arányos az alak) szép mosoly, szép fogak, ápolt bőr, igényes körmök, passzoló frizura, hajszín...

Ez nagyban igényesség kérdése is, mert ha valakinek szép arca van, de nem ápolja, sárgák a fogai, igénytelen a keze stb. akkor nem fogják szépnek látni. Viszont az igényesség sem egyenlő a szépséggel :)

2009. nov. 25. 09:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyik barátnőm szerint akinek szabályos fehér fogsora van, szép sima bőre és mandulavágású szeme, az már csak szép lehet. Egyébként tényleg relatív, mert pl. ismerek egy lányt, akinek kifejezetten nagy orra van, mégis mindenki (én is) abszolút szépnek tartják. Szerintem is inkább a szabályosságon múlik a dolog: pl. lehet valakinek gyönyörű fehér fogsora, ha túl nagy méretűek a fogai, az totál elcsúfitja az arcot. Ugyanígy a túl alacsony homlok is. Maga az ápoltság is sokat dob egy lányon, mégha nincs is komondottan babaarca, ha odafigyel magára (ami persze nem egyenlő a túlzott sminkkel), akkor szépnek fogják látni az emberek. Akiket a sztárvilágban szépnek kiáltanak ki, azok inkább csak mutatósak, az arcvonásaik meg külön-külön a testrészeik (pl. áll, száj, szem) nem is igazán szépek. Nézd csak meg mondjuk Horváth Évát vagy Britney Spears-t.
2009. nov. 25. 12:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Ez érdekes és rendkívül racionális , köszike.
2009. nov. 25. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!