Ezek nagyon dundi lábaknak (+fenék) számítanak? (lent)
Figyelt kérdés
Fel merjek ilyen gatyát venni??? Mert szerintem kéne egy csomót fogynom... :S ti mit gondoltok???
Mennyit kéne fogynom szerintetek???
Előre is köszönöm a válaszokat!!!
2011. okt. 26. 20:54
1/18 anonim válasza:
Úgy tudtam amikor megláttam a kérdést, hogy megint egy tök normális testalkatú lány hisztizik a nemlétező hája miatt..
2/18 A kérdező kommentje:
ömmmm én nem hisztizem csak túl nagynak érzem a fenekem meg a combom is vastag szerintem... onnantól lefelé kb jónak érzem...
2011. okt. 26. 20:59
3/18 anonim válasza:
Ez neked hol dundi??? Nagyon csinos...nem tudom mi bajdod..
16/L nagyon kritikus személy..
4/18 A kérdező kommentje:
de azért köszi a választ és valamennyire pozitív válasznak is veszem... :D
2011. okt. 26. 21:00
5/18 A kérdező kommentje:
áh, köszönöm a 2. válaszolónak.... akkor csak én vagyok magammal ilyen nagyon nagyon nagyon kritikus???
2011. okt. 26. 21:01
7/18 anonim válasza:
Miss pipaszárláb, honnan tervezel fogyni? Hány éves vagy, 13?
8/18 A kérdező kommentje:
ööö 14 vagyok.... :D de akkor szerintetek nem dundi, igaz?? :D ez jó hír... kicsit felviszi az önbizalmamat... :) köszönöm!
2011. okt. 26. 21:12
9/18 A kérdező kommentje:
de a fenekem sem nagy?????
2011. okt. 26. 21:13
10/18 anonim válasza:
Erdekes, hogy pont a labaddal es a fenekeddel nem vagy megelegedve.
En ugy latom, hogy azok nem nagyok, viszont ha mar kivancsi vagy min kellene valtoztatnod: alig van kulonbseg a derekad es a csipod kozott, hasad is van. Nekem emiatt tunsz aranytalannak, a labad vekonyabb, mint amilyen a felsotested. Ha meg tini vagy, akkor ez lehet amiatt is, hogy meg nagyon fiatal vagy es egyszeruen nincsenek meg a noies vonalaid.
Mindenesetre kortol fuggetlenul egy kis sport nem artana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!