Ezek nagyon dundi lábaknak (+fenék) számítanak? (lent)
Fel merjek ilyen gatyát venni??? Mert szerintem kéne egy csomót fogynom... :S ti mit gondoltok???
Mennyit kéne fogynom szerintetek???
Előre is köszönöm a válaszokat!!!
Ha szeretnel lapos hasat, akkor javaslom, hogy googlen keress ra a temara, ne kezdj egybol haspressel, mert nem sok eredmeny lesz.
A lapos hasert elso sorban az etkezessel tehetsz:
kerulni kell azt, ami puffaszt, a szenhidrat bevitelt csokkenteni kell, mert egyreszt ebbol lesz zsir, ami lerakodik a hasadon, masreszt lassitja az anyagcseret, ami miatt a beleidben rendszeresen tobb dolog lesz, mint kellene, emiatt lehet pocakod.
Sok zoldseget, feherjet, gyumolcsot kell enni (utobbibol is foleg azt, ami igen rostos, de nem tul cukros), sok-sok vizet kell inni (napi 2-3 liter siman mehet). Ezektol gyorsabb lesz az anyagcsered, a beleid tisztabbak, a hasad laposabb es mivel valoszinuleg kevesebb kaloriat fogsz igy bevinni, igy a zsirparna is apadni fog (ha van).
Ezen felul mehet a hasizomgyakorlat, hogy az izmok is erosodjenek, de ez onmagaban semmit nem er.
:D:D én meg már elképzeltem egy nagy vaskos dagadt tehenet.... :D
Egyáltalán semmi dundi nincs rajtad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!