Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ezek nagyon dundi lábaknak...

Ezek nagyon dundi lábaknak (+fenék) számítanak? (lent)

Figyelt kérdés

Fel merjek ilyen gatyát venni??? Mert szerintem kéne egy csomót fogynom... :S ti mit gondoltok???

[link]

[link]

[link]

[link]

Mennyit kéne fogynom szerintetek???

Előre is köszönöm a válaszokat!!!

2011. okt. 26. 20:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
akk a fenekemmel meg a lábaimmal nincs baj... jipííííííí a hasamon dolgozom hogy a derekam meg hasam is kisebb legyen... :D egyébként meg van különbség, csak itt merev volt a felső és bő volt, úgyhogy úgy látszik mintha nem lenne különbség a csípőm és derekam között.. .de a hasamon tényleg dolgozok majd... a sportot meg nem tudom megoldani, mert nagyon nicsen időm, de azért naponta 100-500 (naptól függ hogy mennyire érek rá) felülés meg egy csomó lépcsőzés (eleve kertesházban lakunk és mindig fel-le rohangálok meg még az iskola 4 emeletes és a 4- van a tantermünk, az órák meg ilyen alagsor-4. emelet-1. emelet-4.emelet-alagsor-3.emelet kb ilyen sorrendben vannak úgyhogy az iskolában is lépcsőzöm egy csomót)... remélem még le tudok fogyni.. :D azért nagyon köszi a választ!!!
2011. okt. 26. 21:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretnel lapos hasat, akkor javaslom, hogy googlen keress ra a temara, ne kezdj egybol haspressel, mert nem sok eredmeny lesz.

A lapos hasert elso sorban az etkezessel tehetsz:

kerulni kell azt, ami puffaszt, a szenhidrat bevitelt csokkenteni kell, mert egyreszt ebbol lesz zsir, ami lerakodik a hasadon, masreszt lassitja az anyagcseret, ami miatt a beleidben rendszeresen tobb dolog lesz, mint kellene, emiatt lehet pocakod.

Sok zoldseget, feherjet, gyumolcsot kell enni (utobbibol is foleg azt, ami igen rostos, de nem tul cukros), sok-sok vizet kell inni (napi 2-3 liter siman mehet). Ezektol gyorsabb lesz az anyagcsered, a beleid tisztabbak, a hasad laposabb es mivel valoszinuleg kevesebb kaloriat fogsz igy bevinni, igy a zsirparna is apadni fog (ha van).

Ezen felul mehet a hasizomgyakorlat, hogy az izmok is erosodjenek, de ez onmagaban semmit nem er.

2011. okt. 26. 21:34
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
úristen... szép lábak szép fenék csak ne ilyen hülye trapéz gatyát vegyél fel mert az viszont ultra gáz!
2011. okt. 27. 01:32
 14/18 anonim ***** válasza:
23%

:D:D én meg már elképzeltem egy nagy vaskos dagadt tehenet.... :D

Egyáltalán semmi dundi nincs rajtad :D

2011. okt. 27. 13:37
 15/18 anonim ***** válasza:
nem vagy dundi, de ez a nadrág undi... nem emeli ki az alakod, a segged rossz benne
2011. okt. 27. 15:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek.. Szerintem ne merd felvenni azt a gatyát. Mert nagyon ronda. A lábaid és a feneked viszont szépek, egy normális gatyában tuti jól néznek ki.
2011. okt. 27. 18:03
 17/18 A kérdező kommentje:
aha.. .köszönöm... :D
2011. okt. 27. 18:46
 18/18 anonim ***** válasza:
semennyit :D de valami normális nadrágot vehetnél :P
2012. júl. 1. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!