Ki ez a lány? Mi a neve? Mit csináljak hogy én is ilyen gyönyörűen nézzek ki?
2013. dec. 15. 23:56
1/11 anonim válasza:
Oh my Godness!!! ^^
Szerintem születni kell ilyen adottságokkal. :S
3/11 Dwight Schrute válasza:
Kövezzetek meg, nekem nem tetszik a 2 kg smink :S
4/11 anonim válasza:
Igaz, ez csak smink, visszavontam.
5/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
"Mit csináljak hogy én is ilyen gyönyörűen nézzek ki?" -> Foglald el a testét, és vedd át alatta az irányítást. Barney Stinson tud segítséget adni.
8/11 anonim válasza:
Acacia szerintem egyáltalán nem gyönyörű... :/ Attól mert kisminkeled magad még nem leszel iylen, mert ezek tényleg vele született adottságok, de szerintem a szemén kívül semmi nem szép rajta az arca meg főként nem tetszik ettől sokkal szebb lányok vannak már az utcán is.. ne akarj iylen lenni!
9/11 anonim válasza:
világos hajszín, jól fedő alapozó, nude rúzs, nagyon jó szempillaspirál, ettől az egésztől lesz olyan ártatlan babás hatás
10/11 anonim válasza:
Szerintem ő egy agyonvakolt, mű, tipikus tinirib**c.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!