Fiús lennék rövid hajjal (képek a kifejtésben,25/L)?
Mint látszik a képeken, nincs éppen az a kifejezetten bájos babaarcom és 180 cm magas vagyok... jól állna nekem valamilyen rövid frizura, vagy nem lennék vele nőies?
Na, akkor én vagyok a megváltoztatós:DD Nem kritikaként.. csak mindig szinte vérzik a szívem, amikor látom, hogy valaki nem hozza ki magából a maximumot, pedig ott van benne ^^, Tehát.. először is ez a fülbevaló borzasztó, és nagyon rég volt divatban, de akkor se volt szép. A szemüvegkeret se jó. Ha lehetne, lecserélhetnéd konktaktlencsére, vagy más típusú keretre (pl: [link] A hajad pedig: A színe jó, bár a világosabb még jobban állna neked. A frufrudat növeszd le mindenképp, és szerintem növeszd meg a hajad, illetve így, ilyen hajgumival kérlek, ne legyen összefogva többé :DD Én még szemöldöködet csinálnám meg, több smink nem is kell. Esetleg még valami halvány körömlakk, meg nőiesebb cuccok, és mivel valami kib..szott jó alakod van (:D), ezért minden nőies dolog jól fog állni neked, bár még kb egy szemeteszsák is. De azt azért ne vegyél fel. :DD Szóval... A nőies alatt se az ötven centis magassarkút értem természetesen:) Mindenesetre én biztos ennyit változtatnék, mert a lehetőség tényleg megvan benned, pedig én nem szoktam ilyet mondani, mert ritka. :D
21/L voltam..:D
Köszönöm a kommentet, hasznos volt! :)
A fülbevaló-dolog okés, van egy csomó másik, csak a véletlen műve, hogy a két képen ugyanaz volt rajtam.
A kontaktlencse sajna nem megy, mert nem bírja a szemem.
Igen, szeretem a nőiesebb cuccokat, csak mivel 180 cm vagyok, utálok magassarkút felvenni, mert úgy még inkább magasabb legyek mindenkinél. :P Nincs olyan hatalmas önbizalmam, hogy valami nagyon nőies cuccban, sarokkal tűnjek ki a tömegből...
A rövid frizura pedig azért merült fel bennem, mert nemigen szeretem a hajam, sok van, se nem egyenes, se nem göndör, nagyon nehezen formázható, olyan mint egy rossz gyapjúpulóver. :P
De azért megpróbálok pozitív irányba változni a tanácsok segítségével, a környzetemben is most kezdtem el érdeklődni, változásra vágyom. :)
Tök jó válaszokat kaptál. :)
Mivel csak a haj volt a kérdés én csak arra válaszolnék.
Fodrász vagyok és elég jó szemem van ahhoz, hogy kinek mi áll jól. Szerintem próbáld ki a rövid hajat mindenképp! Neked az arcodhoz nagyon jól állna! :) Ne sajnáld! Vágasd le jó rövidre. Majd meglátod, hogy nem is akarsz többet hosszút!
Sziaa :)
Szerintem inkabb azon legyel hogy megnoveszd a hajadat :) Szerintem szep arcod van es illene egy szep hosszu haj :)
Hát én nem gondoltam volna, hogy megvagy 25 éves :D Biztos sportolsz és sok sárgarépát eszel, aztán attól vagy ilyen jó formában.
Szerintem vedd ki a fülbevalót és a hajgumit is, valamint legyen hosszú hajad továbbra is. Nagyon tutin nézel ki :) A hajszín is jól áll. Természetesen ilyen vagy festett?
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!