Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiús lennék rövid hajjal...

Fiús lennék rövid hajjal (képek a kifejtésben,25/L)?

Figyelt kérdés

Mint látszik a képeken, nincs éppen az a kifejezetten bájos babaarcom és 180 cm magas vagyok... jól állna nekem valamilyen rövid frizura, vagy nem lennék vele nőies?

[link]

[link]

2013. dec. 14. 09:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%

Na, akkor én vagyok a megváltoztatós:DD Nem kritikaként.. csak mindig szinte vérzik a szívem, amikor látom, hogy valaki nem hozza ki magából a maximumot, pedig ott van benne ^^, Tehát.. először is ez a fülbevaló borzasztó, és nagyon rég volt divatban, de akkor se volt szép. A szemüvegkeret se jó. Ha lehetne, lecserélhetnéd konktaktlencsére, vagy más típusú keretre (pl: [link] A hajad pedig: A színe jó, bár a világosabb még jobban állna neked. A frufrudat növeszd le mindenképp, és szerintem növeszd meg a hajad, illetve így, ilyen hajgumival kérlek, ne legyen összefogva többé :DD Én még szemöldöködet csinálnám meg, több smink nem is kell. Esetleg még valami halvány körömlakk, meg nőiesebb cuccok, és mivel valami kib..szott jó alakod van (:D), ezért minden nőies dolog jól fog állni neked, bár még kb egy szemeteszsák is. De azt azért ne vegyél fel. :DD Szóval... A nőies alatt se az ötven centis magassarkút értem természetesen:) Mindenesetre én biztos ennyit változtatnék, mert a lehetőség tényleg megvan benned, pedig én nem szoktam ilyet mondani, mert ritka. :D

21/L voltam..:D

2013. dec. 15. 15:24
 12/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommentet, hasznos volt! :)

A fülbevaló-dolog okés, van egy csomó másik, csak a véletlen műve, hogy a két képen ugyanaz volt rajtam.

A kontaktlencse sajna nem megy, mert nem bírja a szemem.

Igen, szeretem a nőiesebb cuccokat, csak mivel 180 cm vagyok, utálok magassarkút felvenni, mert úgy még inkább magasabb legyek mindenkinél. :P Nincs olyan hatalmas önbizalmam, hogy valami nagyon nőies cuccban, sarokkal tűnjek ki a tömegből...

A rövid frizura pedig azért merült fel bennem, mert nemigen szeretem a hajam, sok van, se nem egyenes, se nem göndör, nagyon nehezen formázható, olyan mint egy rossz gyapjúpulóver. :P

De azért megpróbálok pozitív irányba változni a tanácsok segítségével, a környzetemben is most kezdtem el érdeklődni, változásra vágyom. :)

2013. dec. 15. 15:43
 13/24 anonim ***** válasza:
68%

Tök jó válaszokat kaptál. :)

Mivel csak a haj volt a kérdés én csak arra válaszolnék.

Fodrász vagyok és elég jó szemem van ahhoz, hogy kinek mi áll jól. Szerintem próbáld ki a rövid hajat mindenképp! Neked az arcodhoz nagyon jól állna! :) Ne sajnáld! Vágasd le jó rövidre. Majd meglátod, hogy nem is akarsz többet hosszút!

2013. dec. 15. 16:05
 14/24 anonim ***** válasza:
Na, hát akkor ha ilyen hajad van, abszolút nem ajánlom a rövidet, sokkal nehezebb vele bánni. :( Ha meg formázgatod állandóan (mert muszáj) akkor rosszabb állapotban lesz, és többet nem igazán fog megnőni, ha növeszteni akarod majd. Szerintem hozzád igazán passzolna a hosszabb haj:) Esetleg nézz utána, hogy lehet még gyorsabban növeszteni:) Én egyébként vörös hajat is el tudnék neked képzelni, nagyon dögös lenne:) + néha egy kis füstös sminkkel:) A hajról még annyit, hogy unokatesómé is kezelhetetlen volt, tök göndör, erős és vastagszálú (valamelyik fodrász szerint olyan mint a lovak szőre:D), és mikor megnőtt neki mell alá, gyönyörűen állt magától is, kilógta magát, de közben meg mégis dús volt, és nem göndör, csak szép hullámos, ha nem csinált vele semmit is tökéletesen állt:) Aztán levágatta... oké, könnyebb így kivasalnia, de szerintem az életben nem fog neki megint olyan szépre megnőni ennyi vasalás után. Oké, akkor kontaktlencse nem, tudom hogy az nem jó mindenkinek, de én akkor is másféle keretet mondanék, a sötétebb mindig öltöztet, elegáns, és nőies:) Amúgy tényleg szerencséd van, bármi jól áll neked.
2013. dec. 15. 16:09
 15/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon csinos vagy. A régi idők pin-up lányai jutnak rólad eszembe, kipróbálhatnád azt a stílust. :)
2013. dec. 16. 21:25
 16/24 anonim válasza:

Sziaa :)

Szerintem inkabb azon legyel hogy megnoveszd a hajadat :) Szerintem szep arcod van es illene egy szep hosszu haj :)

2013. dec. 18. 17:44
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem muszáj nagyon rövid hajat vágatnod, sokan írtak rövidet és hosszút is, de szerintem kiegyezhetünk egy közepes hosszúságon. Ennek ellenére szerintem a rövid is jól állna neked. Csak annyi, hogy hagyd el a fufrut és ezt a fajta lófarkot, utána klassz leszel nagyon! :)
2013. dec. 18. 18:11
 18/24 anonim ***** válasza:
nem muszáj nagyon rövid hajat vágatnod, sokan írtak rövidet és hosszút is, de szerintem kiegyezhetünk egy közepes hosszúságon. Ennek ellenére szerintem a rövid is jól állna neked. Csak annyi, hogy hagyd el a fufrut és ezt a fajta lófarkot, utána klassz leszel nagyon! :)
2013. dec. 18. 18:11
 19/24 anonim ***** válasza:
Uh, bocsánat, hogy kétszer küldtem, csak xar a netem. :D
2013. dec. 18. 18:12
 20/24 anonim ***** válasza:

Hát én nem gondoltam volna, hogy megvagy 25 éves :D Biztos sportolsz és sok sárgarépát eszel, aztán attól vagy ilyen jó formában.

Szerintem vedd ki a fülbevalót és a hajgumit is, valamint legyen hosszú hajad továbbra is. Nagyon tutin nézel ki :) A hajszín is jól áll. Természetesen ilyen vagy festett?

F

2013. dec. 18. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!