Fiús lennék rövid hajjal (képek a kifejtésben,25/L)?
Mint látszik a képeken, nincs éppen az a kifejezetten bájos babaarcom és 180 cm magas vagyok... jól állna nekem valamilyen rövid frizura, vagy nem lennék vele nőies?
Ráérsz majd öreg korban rövid frizurát hordani. Egy fiatal nőnek legyen hosszú haja attól (is) igazán nőies. Az a hajviseleted pedig igazán egyéni.
- egy nagyapa -
szerintem ha vágatni akarsz, akkor válassz egy kleopátra fazont, azok azért nőiesek, annak ellenére, hogy viszonylag rövid. van miből válogatni!
habár én (is) hosszú haj párti vagyok, ez a mostani haj szerintem nem a legelőnyösebb számodra. esetleg valami más hajszínt is választhatnál.. :)
Köszönöm az eddigi válaszokat, várom a továbbiakat!
Úgy látom, nem túl közkedvelt nőn a rövid haj, most olvastam egy erre vonatkozó körkérdést, kb. egy srác sem írta, hogy neki bejönnének a rövid hajú nők. Vagy csak rajtam nem nézne ki jól...?
Viccet félretéve, szerintem nagyon is szép vagy. :)
A rövid haj valószínűleg jól állna, ez a mostani frizurád viszont nem éppen előnyös, és az a fülbevaló is nagyon ronda.
Cipőből meg valami bőr jobb lenne, és neked a magassarkú is jól állna. Szóval alapvetően, ha kicsit nőiesebben öltözöl, akkor nagyon jó bige leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!