Az egyik osztalytarsam (13/L) normalis?
Figyelt kérdés
Borotvalja a karjat, a labat es hiaba szolok neki, hogy hagyja abba, mert mar igy is tobb no neki vissza, mint amennyi eredetileg volt azt mondja, hogy ez badarsag es jobb lenne, ha en is borotvalkoznek, mert amikor ugy eri a feny a karomat eakkor latszodnak a szoke szorszalaim. Raadasul szedeti a szemoldoket es, ha havonta nincs kiszedve ujra akkor osszeno a szemoldoke.2013. dec. 13. 23:12
1/8 anonim válasza:
Igen, normalis! Enis 13 eveskorom ota borotvalkozok. Es akkor mi van? A szemoldokom is szedem.
2/8 anonim válasza:
Igen ezek normális dolgok! Én most 19 vagyok, de emlékszem nálunk is általánosban ez ment, hogy ne borotváld a kezed, mert erősebben nő vissza, de amúgy tök mind1 hogy nőne vissza mivel ki az a hülye, aki megvárja, hogy ismét szőrös legyen?! én azóta borotválom a karomat meg mindenem és nem hagyom megnőni nagyra. jah meg a szemöldököm is szedem, hogy ne legyek ősember.
4/8 anonim válasza:
Attól nem lesztek ősemberek, hogy hagyjátok a karotokon a szőrt. De te borotváld le még a hajad is, legyél nyugodtan meztelencsiga.
5/8 anonim válasza:
A kezet kár,mert mindenkinek szőrös,meg ott piheszőrök vannak.A többi oké.
6/8 anonim válasza:
teljesen normális,hogy zavarja,ha van szőre. Hisz nem ősemberek vagyunk!
Először én is borotváltam,de aztán rátértem a gyantára. A szemöldökömet is szedetem.
7/8 A kérdező kommentje:
De én a borotválást úgy értettem, hogy az anyja borotvájával, titokban és tiszta seb néha a keze meg a lába.
2013. dec. 14. 11:03
8/8 anonim válasza:
Ettől még normális,csak szőrösebb az átlagosnál és hát azzal valamit csinálni kell,ezért borotválja.Én is ilyen alkat vagyok, én is borotválom az említett helyeken,sőt még máshol is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!