Mi a véleményetek ennek hölgynek a lábairól?
2013. dec. 12. 20:27
1/20 anonim válasza:
Béla, az ország legnagyobb (600kg) mangalica disznója jut róla eszembe.
2/20 anonim válasza:
Teljesen rendben van, de a fényes harisnya nem túl elegáns.
31 N
3/20 anonim válasza:
Te kétségtelenül a miniszoknyás vagy. (Volt itt két kérdés hasonló lábakkal és a miniszoknya viseléssel kapcsolatban.)
5/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon húsos lábai vannak! :)
6/20 A kérdező kommentje:
Itt van egy nagyobb kép róla, itt jobban látszik: [link]
Szerintem gyönyörű, formás lábai vannak. Ritka kincs az ilyen. Kár lenne eltakarni. Egy picit rövidebb szoknya még jobban állna neki szerintem.
Pont az ilyen lábakhoz a legideálisabb a mini.
2013. dec. 12. 22:11
8/20 anonim válasza:
Igen, ez a miniszoknyás nemnormális. Volt egy sérüléses, egy ideje nem láttam, aztán van a mezítlábas akit pár naponta lehet itt látni, most meg vagy te. Törvényszerű, hogy minden oldalon kell lennie több hivatásos hülyének is?
9/20 anonim válasza:
Húsos, hájas..nem kéne mutogatni az ilyen lábakat. Még ilyen szoknyával sem, nem, hogy rövidebbel..
10/20 anonim válasza:
Túlsúlyos, jobb ha nem azt teszi kirakatba, ami csúnya rajta, márpedig a lába kifejezetten csúnya, hurkás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!