Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen öltözködés passzol...

Milyen öltözködés passzol jobban egy teltebb alkatú hölgynek nyáron?

Figyelt kérdés

Sajnos,nem sajnos,de ilyen vagyok és nem tudok lefogyni pedig megpróbáltam mindent:kocogás,diéta,görkori

Szeretnék nőiesen öltözni úgy,hogy ne röhögjön ki ,az aki lát az utcán.

164/ 78 vagyok.Széles a csípőm,és állítólag szép telt a mellem,de vastag a combom,és nagy a vádlim.Szóval arányosan telt/kövér.Hosszú vagy térdig érő szoknya?Bő vagy egyenes szoknya előnyös?Rövidnadrág vagy szoknya??

2013. ápr. 23. 15:38
 1/7 anonim ***** válasza:
a fogyás 70% étrend és 30% mozgás... persze ha jól csinálják
2013. ápr. 23. 15:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem szoknyát ne. Inkább valami kicsit térd fölé érő nadrágot de ne combközépig vagy térdnadrágot. Pólóba pedig ne passzés dolgokat húzz hanem kicsit lengébbeket de túl lengét se mert az meg megint kövéríteni fog.
2013. ápr. 23. 15:46
 3/7 A kérdező kommentje:
2013. ápr. 23. 15:50
 4/7 anonim ***** válasza:
hát amit az egyik képen látok rajtad zsákra hasonlító szoknya borzalmas... inkább térdig érő. és ne ceruza szoknya, hanem olyan, ami a vonalú
2013. ápr. 23. 15:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Inkább a cicim hangsúlyozzam??? Esetleg halásznadrág??
2013. ápr. 23. 16:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Térdig érő, A-vonalú szoknya nyugodtan mehet, egy nem feszülős rövid ujjú blúzzal, aminek nagy a dekoltázsa. Tegyél fel feltűnő fülbevalókat. Amúgy meg nem is nagyon kell lefogyni, helyes vagy. Ne a kilókat nézd, sportolj, élj egészségesen és fogadd el magad. Hidd el szép vagy!
2013. ápr. 23. 16:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Éppen hogy az A-vonalú szoknya lenne előnyös, a nadrág nem annyira. És fel a fejjel, mert tényleg szép vagy! :)
2013. ápr. 23. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!