Olasz vagy a magyar nők a szebbek?
Figyelt kérdés
nem kell most az hogy mindenkinek más meg van szép és csúnya is,engem inkább igy általánosságban vagy összességében érdekelne hogy az olasz nők vagy a magyarok a szebbek?2013. dec. 9. 22:44
1/3 anonim válasza:
az olasz nőknek különleges érzékük van a stílusos öltözködéshez
ennyiben jobbak
2/3 anonim válasza:
ezenkívül az olasz nők nagy átlagban igényesebbek is, ezenkívül szintén nagy átlagban egészségesebben étkeznek, ezért karcsúbbak is. a mediterrán arcvonás meg valakinek bejön, valakinek nem.
elvileg a magyarok szebbek, de az olaszok meg sokkal igényesebbek.
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, nekem tetszik a sötétebb szemű, kicsit mediterrán vonás is, meg a magyarokra jellemzőbb világosabb szemű változat is :D
Nekem tökéletesen megfelelnek a magyar nők egyébként, de ha már tényleg az igényesség meg stílus és csinos öltözködés a téma, akkor nálam egyértelmű a francia nők a nyerők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!