Hogyan csináljam meg így a hajamat és hol lehet ilyen csizmát venni vagy esetleg rendelni neten?
Nekem is ilyesmi csizmám van :O
Én a corába vettem.
Cora Tatabánya, BUdaörs, Veszprémtől messze.
De ilyesmi csizmák vannak a Deichmannban, fekete velúr kerekorrú, van lapos és van vastagabb magasabb sarokkal is, tegnap nézelődtem pont ilyesmiket. 8500 Ft volt, ami erre hasonlított és tetszett nekem is.
A hajadat pedig nagy hajcsavarókkal tudod így megcsinálni.
MOst meg, tegyél rá dúsító hajhabot (mértékkel) és félig szárítsd meg. mikor már nagyjából megszáradt, akkor nagy csavarókra tekerd fel (de inkább kérj meg valakit). Utána szárítsd meg egészen, és hagyd egy kicsit még a hajadban a csavarókat.
Miután kiszedted a csavarókat, az ujjaiddal fésüld meg a hajad, esetleg ha nagyon szükséges, akkor ritka fogú fésűvel (ha nagyon megfésülöd, akkor pulikutyára (vagy Somára) fog inkább hasonlítani mint Lindára :))
Ági, 24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!