Szerintetek miért alakult ez így főleg az utóbbi kb 20 évben?
Ha egy nő elmúlt 30 már "öreg", ne ráncosodjon, ne hízzon egy dekát sem, legyen üde és hamvas bőrű,stb, különben a férje "joggal" cseréli le egy fiatalabb nőre. ..
Ellenben ha a 40-es férfi hízik, fáradtabb, lankadtabb, elfelejt borotválkozni, kopaszodik, akkor is kívánatos szexistennek tekintendő.
Mért csak a nők felé elvárás,hogy örökké 20 évesnek kell maradni(ami nyilván lehetetlen) ?
Érdekes amit írsz. A női részét én is így látom részben. Mondjuk szerintem egy 30-as nő még nem öreg, de tényleg elvárják, hogy mindig kifogástalanul nézzen ki. Viszont a férfiak részén én azt vettem észre, hogy hasonló a helyzet, szóval ha egy pasi olyan annyi idősen, ahogy leírtad, akkor nincsenek oda érte a nők. Már szerintem náluk is elvárás, hogy adjanak magukra, edzeni járjanak, normálisan öltözzenek, stb.
Én személy szerint mondjuk nem szoktam ennyire a külső alapján ítélkezni, de tény, hogy a többség ilyen. Meg általában aki annyira foglalkozik a külsejével, az a másiktól is elvárja, aki nem, az meg nem.
Férfiakkal szemben ugyanilyen elvárások vannak, igényes öltözködés, jó frizura, ápolt bőr és kéz sztem a legtöbb nőnél főleg 30 fölött alap. A borosta vkinek szexi vkinek nem, úgyh ez egyéni preferencia, a kopaszság inkább a kigyúrtaknál menő, általánosan jobban tetszenek a nőknek az izmos férfiak, persze 30 fölött talán már kinfinomultabb az ízlésük és nem a tinikre jellemző izomagyakat preferálják.
Az ápolt bőr is egyre inkább elvárás, aki teheti kozmetikushoz ár, és ugyna vannak nők akik szerint a ráncosság szexi, de sok férfi használ ránctalanító krémeket. Talán kinövünk lassan a sötét középkorból és nem lesz "meleges" ha egy férfi ápolt és ad magára.
Amúgy meg nem 20 évesnek kell maradni, hanem ápoltnak, divatosnak és sportosnak. Sok nő ezt összetéveszti azzal, hogy ő akkor most már 40 és nem lehet örökké olyan mint egy 20 éves, ezért elhízik, nem sminkel, tréningruhában járkál egyszóval trampli lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!