Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hány kilogrammnak és centinek...

Hány kilogrammnak és centinek nézek ki? Mennyi felesleg lehet rajtam? Te változtatnál valamit?

Figyelt kérdés

Régebben husibb voltam, jó kevés önbizalmam volt. Kíváncsi lennék olyanok véleményére, akik nem elfogultak.

Hány kg és centi vagyok szerinted? Mennyi felesleg lehet rajtam kilóban? Mit változtassak szerinted?

Köszi! :D

[link]

2013. dec. 7. 18:55
 1/7 A kérdező kommentje:
Na jó, a centiset nem kell, mert erről nem lehet megállapítani. Olyat írjatok, amit erről a képről állapítottatok meg. Köszi :D
2013. dec. 7. 18:56
 2/7 anonim ***** válasza:
170 cm/60 kg, semmit sem változatnék és felesleg aligha van rajtad.
2013. dec. 7. 19:06
 3/7 anonim ***** válasza:

172cm 58kg -ra tippelném...

de szerintem így vagy jó ahogy vagy.

2013. dec. 7. 19:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez igy tokeletes! nagyjabol 55-60 kg es olyan 165-170 cm kozott lehetsz. Rajtad levo felesleg 0kg Ne valtoztass semmit. Szivesen:D
2013. dec. 7. 19:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Te mégis hol látsz magadon felesleget? Mert semennyi nincs..

Kicsit izmosodj még.

2013. dec. 7. 19:46
 6/7 anonim ***** válasza:
ha felesleget látsz magadon irány a dilidoki
2013. dec. 7. 21:45
 7/7 anonim ***** válasza:

így van

nagyon farkmeresztő vagy!

2013. dec. 8. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!