Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A sűrű hajmosástól gyorsabban...

A sűrű hajmosástól gyorsabban nő a haj?

Figyelt kérdés
Vagy ez csak tévhit és inkább károsítaná a hajat?(heti 2-3 szori alkalomra gondolok)Köszön előre is a válaszokat!

2013. dec. 7. 18:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Tévhit.
2013. dec. 7. 18:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Tévhit..csak gyorsabban fog zsírosodni.
2013. dec. 7. 20:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem feltétlenül tévhit. Ha gyorsan zsírosodó hajad van akkor mindenképpen érdemes heti 2-3-szor mosni, mert a zsírtól, szennyeződésektől eltömődnek a fejbőrön a pórusok, nem tudnak a hajhagymák lélegezni, elég tápanyaghoz jutni. Ez pedig a növekedés lelassulásához, elvékonyodáshoz, töredezéshez, hajhulláshoz vezethet.

Arról nem is beszélve mennyire csúnya, ápolatlan hatást kelt a zsíros, loncsos haj. Ha valakinek ilyen típusú a bőre, haja, akkor azon a ritkább mosás sem fog sajnos segíteni.

2013. dec. 8. 19:50
 4/8 anonim ***** válasza:
ellenkezőleg! hullani fog tőle, és csúnyább lesz! jobban fog törni is!
2014. jan. 22. 17:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem a sűrű hajmosás az egészségtelen, hanem a sok vegyszer amit sampon formájában ráteszel. A sima víztől nem lesz baja, ha naponta mosod akkor sem. Én is hetente 2-3x mosom meg samponnal, az még nem sok.
2014. jan. 22. 22:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Fodrászként látva ezt a kérdést.....

Jót röhögtem! Köszönöm :)

23/F

2014. jan. 23. 11:07
 7/8 anonim ***** válasza:

"Kedves" utolsó! Persze örülünk hogy örülsz, de ha valóban fodrász vagy, akkor szakemberként lehetne annyi eszed hogy röhögés helyett inkább hasznos tanácsot adsz a kérdezőnek.

De gyanítom annyi eszed sincs mit egy marok lepkének, úgyhogy tárgytalan is a dolog...

2014. jan. 23. 12:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Heti 2-3 hajmosás jót tesz, bár én inkább a kettőre szavaznék, attól függ milyen gyorsan zsírosodik a hajad.
2014. jan. 23. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!