Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehetek kivulrol is emo...

Hogy lehetek kivulrol is emo hogyha mar belulrol az vok?

Figyelt kérdés
NEM VOK POSER !!!!!!!!1 eddig feeling emo voltam es most kivulrol is megakarom mutatni !!!antik nem kerek komentet !!!nem erdekeltek:P
2009. nov. 22. 19:39
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
szimpla(nem scene nem ire nem hard) emoktol kerek valaxt hisz ok tudjak legjobban
2009. nov. 22. 19:41
 2/11 anonim ***** válasza:

bár nem vok emo de ezt mindenki látja hogy hogy néznek ki

fekete cuccok fekete smink körömlakk,fekete haj de nem mindenkinél.akkor kockás cuccok stb

2009. nov. 22. 19:48
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
hogy te milyen idióta vagy b@zmeg XD ilyet szól most kivülről is meg akarom mutatni hehe pff :D már ne haragudj de nevetségesen nagy majom vagy :D
2009. nov. 22. 19:48
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Tegyél magadra előre hátra egy nagy karton lapot EMO VOK felirattal,mindenki tudni fogja,h az vagy.Aztán ha valaki beszól neked,akkor bőgd el magad és omolj össze a lelki fájdalomtól.
2009. nov. 22. 19:51
 5/11 bumbi02 ***** válasza:
nem szeretem az emot, de ez izlések és pofonok, én csak annyit mondok hogy nem attól leszel emos hogyha ugy öltözködsz hanem hgyha annak érzed magad... ugy öltözködj ahogy jónak látod ne másokat kövess, mások kövessenek.. szerintem...
2009. nov. 22. 19:54
 6/11 anonim ***** válasza:
te kötöznivaló majom magyarázd már el nekem hogy mit jelent emonak érezni magad? :D magyarul lelkileg vagdosod az ereid?
2009. nov. 22. 19:59
 7/11 anonim válasza:

Ha valóban az lennél nem kérdeznél! Mert ez az érzés belülről jön, ugye????

Hagyjuk már!

2009. nov. 22. 20:10
 8/11 anonim ***** válasza:
TÍe hülye vagy bazzeg nem emo,büszke lehetsz magadra..Emos barom:D de gáááz:D
2009. nov. 22. 23:08
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
hát mivel majdnem az összes 13-16 éves ember emó vagy déenbés, nem lesz nehéz ugy öltözködnöd. Szembe lógó haj, feszülős póló, feszülős fekete gatya kockás övvel, kockás vagy sima DC cipő, nőies járás, esetleg fültágító. Csak ne vegyél túl drága cuccokat mer 17-18 éves korodra úgyis elmúlik ez a marha nagy életérzésed, és akkor már fontosabb dolgokkal kell foglalkoznod. De még akkor is eladhatod a gyönyörű cuccaidat a vaterán, csak lehet hogy addigra már egy még csodálatosabb tömegdivat lesz porondon és szar se fogja megvenni. jah és hogy tökéletes emó legyél meg ne próbálj helyesen írni vagy beszélni. szövegben kötelező r helyett j-t írni és minden szót hároméves módjára becézgetni. remélem segítettem.
2009. nov. 23. 10:50
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nah ettől én má agyf*szt kapok!!!Az osztályomban mindenki vagy emo vagy DNB-s vagy goth.Az egyik sarokban sírnak,eretvágnak,hajatvasajnak "mejt engem senki nyem cejet' a másik sarokban basz*rós gatyában csónakcipőben hülye táncot nyomnak,a harmadikban meg egymás vérét isszák és olvassák fel legújabb költeményeiket amit a sátánról írtak.Úgy tűnik a normális ember kihalóban lévő állatfaj. 15/L
2009. nov. 23. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!