21/33 anonim válasza:
Kicsivel szebb,mint az átlag. Rengeteg hasonlót láttam már.
22/33 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Ízlések és pofonok. Akit én linkelnék, az meg nektek nem tetszene.. :D
23/33 anonim válasza:
jól látom, hogy heterokrómiás? vagy csak az árnyék teszi?
(ha igen, az nálam +1 pont)
-így vagy úgy, mind1, gyönyörű
24/33 anonim válasza:
Hát az orráról senki nem tehet. Ennek ellenére szépnek mondanám. Szép a szeme és a szája, kedves a mosolya, magabiztosnak tűnik. Tetszik ez a fejtartás, ügyes fotósra vall. Kár, hogy a hajából nem látszik több.
Igen, tetszenek az ilyen típusú lányok - csak sajnos már a saját lányaim lehetnének.
25/33 anonim válasza:
megijedtem. ez nagyon csúnya, mint valami 12 éves gnóm kislány. akinek ez a nő, azt szívből sajnálom.
26/33 anonim válasza:
Igen, de jó lenne smink nélkül látni.
27/33 anonim válasza:
Kicsit műanyagszerű az arca. Szépnek szép, de nem természetes módon. Mondjuk úgy, hogy most éppen szép, ami lehet a fotós érdeme is.
28/33 anonim válasza:
Én valószinüleg másból indulok ki mint azok akik leszólják.
Mert szerintem a hurrogók nagyrésze kezét-lábát összetenné ha egyszer egy ilyen lány kerülne az ágyába, és szerintem nincsen egészséges férfiember, aki ne tenne a hölgy kedvére, mert "turcsi az orra" :)
Szóval aki bevállalná az ne húzza már le álszent módon
:DDDDDDDDDDD
29/33 anonim válasza:
Valaki kicsit lepontozgatott itt mindenkit, aki tetszését nyilvánította, majd elmesélhetné milyen indíttatásból! Csak nem irigység? Mert hogy nőnemű volt az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!