Szerintetek a 165cm-hez 62 kg sok?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, aki azt mondja magáról, hogy kövér. 165cm magas, és 62kg. Szerintetek kövér?2009. nov. 22. 10:12
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem kövér, igaz, hogy nem is vékony, de jó alakja lehet. Esetleg sportoljon.
2/8 anonim válasza:
Picit sok, de az arányokon múlik úgyis.
3/8 anonim válasza:
Én 164 cm-rel vagyok 53 kg, és így is van rajtam felesleg bőven. Szerintem egyértelmű.
4/8 anonim válasza:
én 172 cm vagyok és 55kg.....szal sztem van rajta felesleg..de még nem durva! kicsit sportol,figyel,hogy mit eszik és tökéletes lesz! :)
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, bár a csontozattól függ. Én 158 cm vagyok és 47 kg, 44 kg-san olyan voltam mint egy etióp, de én nagyon vékony csontozatú vagyok. Szomszédom szintén 158 cm magas és 68 kg, de én max 58-nak néztem. Ő viszont erős csontozatú. Tehát így látatlanba nem tudom, de a statisztika szerint 165 cm-hez a 65 kg is teljesen normális.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2009. nov. 22. 16:12
7/8 anonim válasza:
165-höz az ideális testsúly.52 kiló. Aki erős csontozatú, az sem több 60-nál.
Szerintem mindenképpen van felesleg a barátnődön.
8/8 anonim válasza:
én 172 cm vagyok és 57 kiló és így van rajtam felesleg ebből kiindulva szerintem az elég sok persze nem kell kétségbe esni annyira azért nem vészes de kezdjen el egy kicsit odafigyelni a barátnőd és tenni vmit az alakjáért főleg ha így kövérnek érzi magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!