Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A lányok minek vannak felhábor...

A lányok minek vannak felháborodva, amikor túlságosan, kihívóan kiteszik a csöcsüket meg cicájukat egy leheletnyi ruhában és a férfi halálra bámulja őket?

Figyelt kérdés

Olyankor a lányok felháborodnak meg fintorgatnak.

De akkor mi a fa...mnak öltöztök ki ku..san?? Elvégre akkor csak szabad titeket nézni, mert kihívóan öltöztök, rohadt dögösen neem??

Tegnap megnéztem egy nőt egy üzletben, mert olyan jól nézett ki, szép lábai voltak a miniszoknyában és feszes tőgyei, meg minden, de amikor látta hogy legelek rajta, szinte majdnem kiverte a fogaimat!

De akkor mi a xarnak öltözik ki ennyire, ha nem tűri el a szem zaklatást??

Nem értem!

2013. dec. 2. 19:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%
Engem is üvöltött már le csaj, mert néztem. El van szállva magától a lányok nagyon nagy része, és a társadalom adja is alájuk a lovat a folyamatos nőkultusszal mindenütt... Igazságtalan, az biztos!
2013. dec. 2. 20:00
 12/19 szamo77db ***** válasza:
83%
Némelyik úgy öltözködik, hogy az már vetkőzés inkább! És akkor esetleg egy hibbant pasi megtámadja, erőszakoskodik vele és a csaj fel van háborodva. Pedig, ha nem lenne kinn a fél popsija meg a szűk póló nem mutatná meg, mi van derék felett, lehet, hogy nem érnék ilyen attrocitások. Ne csodálkozzon, aki így öltözik, ha előbb-utóbb zaklatják!
2013. dec. 2. 20:00
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát, lehet ezért megvetni engem, meg leribizlizni, de én kifejezetten akkor öltözök ki kicsit kihívóbban, ha vonzó nőnek akarom érezni magam, és akkor igenis úgy megyek ki az utcára, hogy "na, most tuti megbámulnak", és örülök is neki, ha ez így van. Akárki néz is meg, nekem jól esik. Talán azért, mert ritkán vannak ilyen önbizalomnövelő körutaim, és annyira nem túl gyakran kapok elismerő pillantásokat. Még azt is élvezem, ha néha utánam szólnak, csak ne tegyenek többet. Végülis, mások dícsérő pillantásáért rakom a fenekem cicanaciba, meg húzok mélyen dekoltált felsőt... Ha nem akarom, hogy megbámuljanak, akkor többnyire úgy is öltözöm. Azt én sem értem, hogy ezen miért akadnak ki páran amúgy. Nekem jól esik, még ha Quasimodo is bámulna, neki is örülnék.
2013. dec. 2. 20:02
 14/19 anonim ***** válasza:
80%
Meg jönnek állandóan a nők sajnáltatásával, hogy jaj szegényeket milyen atrocitások érik... Hát ahogy nagy részük vonaglik, kínálja magát, ezek után ne csodálkozzanak, ha célpontjaik lesznek hevesebb férfiaknak...
2013. dec. 2. 20:04
 15/19 anonim válasza:

Én különben egyáltalán nem öltözök kihívóan, például miniszoknya soha nincs rajtam, sőt szoknyát se hordok. Nadrágból is térdig érő a legrövidebb amit fölhúzok. Fölsőkből se direkt olyat veszek, amiből mindenem kint van, de azért nem fogok állandóan garbóba járkálni. Ha megnézik őket, akkor megnézik, há' had nézzék, most mit csináljak, szúrjam ki a szemüket? Akiket ez zavarja, az húzzon garbót, ne pedig játsszák a sértődött nőt, meg a szende kislányt, miközben pont ezt akarták elérni.

7-es voltam

2013. dec. 2. 20:10
 16/19 anonim válasza:
8-as! Nem mutiból készültek! :D Ha valaki látni akarja, azt ki kell érdemelni... :DD
2013. dec. 2. 20:11
 17/19 anonim ***** válasza:

"8-as! Nem mutiból készültek! :D Ha valaki látni akarja, azt ki kell érdemelni... :DD"

Feminista vagy! Itt ne provokálj, neked a femina.hu oldal fóruma való...

2013. dec. 2. 20:13
 18/19 anonim ***** válasza:

pff.. . mert teljesen mindegy mibe van megbamuljak...

En pl bo pulcsiba, kontyba farmerba mentem tegnap...Ami nem tul kihivo valjuk be. es neha ugy tudnak emberek bamulni .... Rohadtul zavaro! en jogosan akadok akkor ki?

szoval legalabb jol erezt magat az a szegeny no : d

2013. dec. 2. 20:17
 19/19 anonim ***** válasza:
60%

Mert a nők nem a férfiaknak öltöznek. Ilyen kva egyszerű.

Azért nem minden a pasik p-cse körül forog, 2014 felé közeledve ezt már illene felfogni :)

2013. dec. 2. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!