A lányok minek vannak felháborodva, amikor túlságosan, kihívóan kiteszik a csöcsüket meg cicájukat egy leheletnyi ruhában és a férfi halálra bámulja őket?
Olyankor a lányok felháborodnak meg fintorgatnak.
De akkor mi a fa...mnak öltöztök ki ku..san?? Elvégre akkor csak szabad titeket nézni, mert kihívóan öltöztök, rohadt dögösen neem??
Tegnap megnéztem egy nőt egy üzletben, mert olyan jól nézett ki, szép lábai voltak a miniszoknyában és feszes tőgyei, meg minden, de amikor látta hogy legelek rajta, szinte majdnem kiverte a fogaimat!
De akkor mi a xarnak öltözik ki ennyire, ha nem tűri el a szem zaklatást??
Nem értem!
Én különben egyáltalán nem öltözök kihívóan, például miniszoknya soha nincs rajtam, sőt szoknyát se hordok. Nadrágból is térdig érő a legrövidebb amit fölhúzok. Fölsőkből se direkt olyat veszek, amiből mindenem kint van, de azért nem fogok állandóan garbóba járkálni. Ha megnézik őket, akkor megnézik, há' had nézzék, most mit csináljak, szúrjam ki a szemüket? Akiket ez zavarja, az húzzon garbót, ne pedig játsszák a sértődött nőt, meg a szende kislányt, miközben pont ezt akarták elérni.
7-es voltam
"8-as! Nem mutiból készültek! :D Ha valaki látni akarja, azt ki kell érdemelni... :DD"
Feminista vagy! Itt ne provokálj, neked a femina.hu oldal fóruma való...
pff.. . mert teljesen mindegy mibe van megbamuljak...
En pl bo pulcsiba, kontyba farmerba mentem tegnap...Ami nem tul kihivo valjuk be. es neha ugy tudnak emberek bamulni .... Rohadtul zavaro! en jogosan akadok akkor ki?
szoval legalabb jol erezt magat az a szegeny no : d
Mert a nők nem a férfiaknak öltöznek. Ilyen kva egyszerű.
Azért nem minden a pasik p-cse körül forog, 2014 felé közeledve ezt már illene felfogni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!