Miért van az, hogy a pasik szemében csak a hosszú haj az elfogadott?
Figyelt kérdés
Állandóan hallhatunk a női ideálokról. Mit látunk? Szép, hosszúhajú tüneményeket. Ha valaki levágatja a haját, ő már nem is "lányos lány", hanem egy haver a két nem között? csakmert mindenhol a hosszú hajúak vannak sztárolva. Nem számít, ha a rövid haj sokkal jobban áll a kliensnek, aki hajvágásra adta a fejét, leszavazzák. Mindenhol hosszú haj dominál, én igazán nem értem. Mi baja van mindenkinek a rövid hajjal?2013. dec. 2. 17:03
11/13 anonim válasza:
Az én környezetemben ez a sztárolás nincs jelen. Ugyanúgy istenítik a rövid hajú és állandóan, minden egyes nap kis "konty"ban hordott hajú libákat. Persze ez csak a tinik szemszöge.
Nekem hosszú hajam van(mell alá érő) de mégsem érzem előnynek a fiúknál, mindössze a lányoknál, mert állandóan dicsérik.
16/L
12/13 anonim válasza:
mert a csajok ne hordjanak rövid fius hajat nem álk jól senkinek sem sztem gáz
13/13 A kérdező kommentje:
12: Ennyi erővel ti is növesszétek :o
2013. dec. 4. 06:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!