Szerintetek jó alakja van? Kéne valamit még változtatni?
2013. nov. 30. 13:25
12/27 anonim válasza:
A lábaid nem tetszenek. Amúgy az alakod szerintem is jó. :)
14/27 anonim válasza:
Ha minden nap jársz futni, biciklizni akkor pontosan tudod a kérdésedre a választ. Megint csak egy csaj vagy aki itt ajnároztatja a testét a sok lánycsorgató fiúval mert tegnap este nem akarták megdugni.
15/27 anonim válasza:
Kicsit tulfejlett vagy 15 evesen. Mi lesz 10 ev mulva a vilaggal? 10 eves csajok csocsokkel? Am nem rossz, dughato
16/27 A kérdező kommentje:
"amit máshol nem mertél.. itt megkérdezheted"
oké, bocs, hogy nem az utcára állok ki és kérdezgetem az embereket. Nem "ribulni" akartam. Egyszeruen kiváncsi voltam. De támadj már le kérlek! És csak megsúgom szüz vagyok, és az is maradok még egy darabig..
2013. nov. 30. 13:38
17/27 anonim válasza:
Keresed parancs. Mondd a cimet. Leszek en a szuzolto.
18/27 A kérdező kommentje:
Legyél, de más lánynál:)
2013. nov. 30. 13:46
19/27 anonim válasza:
Húzd még egy kicsit lejjebb a nadrágodat, és úgy küldj képet. Így nem tudom megmondani.
20/27 anonim válasza:
Igazad van. Nem muszaj nalatok elveszteni, atmehetunk egy baratnodhoz. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!