Lehetek sexi kis mellekkel és kis fenékkel is?
nem hiszem h bárki is sexinek találna nem is maon mondták rám még ezt inkább max csak annyit h aranyos.. sajnos csak a számomra lúzer pasiknak jövök be.
de mindet megteszek h jobb legyen a testem me duétázom és tornázok is most 176cm vok és 44kiló.
(amúgy 18 éves vagyok)
lehetsz.
amit javasolnék, hogy a diétázós részt hagyd el, mert a diéta pont arról szól, hogy soványabb legyen az illető aki csinálja. kivétel, hogy ha jelentősebb túlsúly van rajtad, de ezt kétlem, mert akkor nem lennének a fent leírt problémáid :)
a torna az jó ötlet. segít, hogy a hiányzó "hús-mennyiséget" megszerezd ("növeszd"). a melleiddel nem tudom, hogy mit lehet tenni, de ha felszedsz egy kis izmot a fenekedre, akkor határozottabban formásabb lesz :)
a torna mellé erősen ajánlott a megfelelő étkezés:
a koplalást, ilyen-olyan csoda-diétákat felejtsd el. többé ne is jusson eszedbe ilyesmi :)
szerintem egyél valamivel többet, mint régebben, mielőtt tornáztál volna, mivel: az alapból meglévő "húsmennyiség" fenntartására elég volt, de a már megszerzett és később megszerzendő izmoknak is kell a tápanyag.
szerintem egyél több húst és igyál rendszeresen tejet, a fehérjék fontosak, hogy meglegyenek azok az áhított formás idomok :)
persze, egy kis kísérletezésre és időre szükséged lesz, hogy mindig be tudd lőni a pontos mennyiséget :)
ja, még azt megjegyezném, hogy lehetséges az, hogy a megnövekedett fehérje és zsír bevitel a melleiden is tud valamennyit segíteni.
és még egy jó tanács: addig ne nevezz senkit lúzernek míg nem ismered nagyon jól. meglepődnél, hogy egyes "lúzerek" milyenek is valójában, hogyha rendesen megismeri őket az ember :)
Mi a kérdés?
Lehetsz-e feltűnően szexi vagy találsz-e pasit akinek kifejezetten a sportos alkat tetszik?
A férfiak nagyobbik része inkább a nagy mellű, markolásznivaló fenekű lányokat kedvelik. Ez nem szépség kérdése, ez genetika. Szexisebbnek tartják a nagy mellet mint a kicsit mert tudat alatt ezek jelzik az alkalmasságot az anyaságra. Tudatosan meg eszük ágában sincsen nősülni :DD
De...
ha valaki szeret téged akkor a vékonyságoddal, a kis melleddel együtt szeret. És akkor azt tartja szexinek.
Vannak srácok akik kedvelik a légiesen karcsú tündéreket és vannak akiket kifejezetten riasztanak a dús idomok. :D
Találd meg a hozzád való pasit és akkor szexi leszel akárhogyan is nézel ki. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!