Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Eltűnt a borotva (valószínűleg...

Eltűnt a borotva (valószínűleg anyám kidobta), így most nem tudok mivel szőrteleníteni. Hogy oldjam meg? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Nemrég tudta meg, hogy szoktam használni a lábamon és a karomon, de nem engedi (meg egyébként ott is szoktam, csak azt nem tudja). A hónaljamat és a szemöldökömet (nem teljesen) a kozmetikus szokta legyantázni, de amikor legutoljára voltunk, a hónaljat nem engedte, így azt is borotvával oldottam meg.

Amikor megtudta, hogy használom (ő nem szokta), akkor vettem szőrtelenítő krémet, de semmit nem ér. Ráadásul nem kapok szebpénzt, szóval nem tudok lemenni a boltba, és venni egy újat, viszont nem szeretnék úgy kinézni, mint egy ősember... Most hogy oldjam meg?

2013. nov. 23. 13:35
1 2
 11/13 anonim válasza:

Veszek neked egy borotvát szivesen, had legyél boldog :)

21/F

2013. nov. 24. 22:08
 12/13 anonim ***** válasza:
és ha barátnőiddel közösen vennétek? vagy elmész kozmetikushoz egyedül. és az sokáig tartós
2013. nov. 30. 18:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Szegeny kislany. Anyad fiatalabb lehet joval mint en hogyan lehet igy gondolkodni? En elmultam 60 eves es termeszetes hogy szortelen a labam ,honom alja sot formazva van az intim szor reszem is, pedig egyaltalan nem vagyok valami orult divatholgy.Talan valami osztalytarsnotol vagy baratnodtol kerjel egy uj eldobhato borotvat es dugd el. Ha csak te hasznalod nem kell eldobni minden hasznalat utan.
2015. dec. 14. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!