Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok mit gondoltok rólam...

Lányok mit gondoltok rólam hogy nézek ki? (2kép) 16F

Figyelt kérdés

íme a 2 kép :)

1. [link]

2. [link]

2009. nov. 19. 21:19
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
49%

Annyi sötét ember él ezen a Földön, hogy az valami hihetetlen. Feltennék egy kérdést: miért van az, hogyha valakinek nem tetszik valaki, akkor az már BIZTOS, hogy ronda? Ne legyetek már ennyire gyerekesek, hogy ha nektek tetszik valaki, és másnak nem, akkor fellázadtok. Ki lehetne nőni a kamaszkori rajongást :)

Egyébként nekem egyáltalán nem vagy a stílusom, de szerintem nem vagy csúnya. A szépség relatív dolog.

2009. dec. 14. 13:14
 32/35 anonim ***** válasza:

nem vagy az esetem, tehát csak így tudok nyilatkozni

te az vagy, aki mellett elsétálnék simán az utcán, nem keltené fel az érdeklődésemet

viszont ha edzenél felsőtestre és fogynál, akkor lehet más lenne a helyzet!

2009. dec. 14. 16:36
 33/35 anonim ***** válasza:
hányni tudnék, már megbocsáss
2009. dec. 14. 19:16
 34/35 anonim ***** válasza:
übeeeer :D
2009. dec. 14. 20:38
 35/35 anonim ***** válasza:
Szerintem tök helyes arcod van és szép szemeid. De ez a haj meg stílus nekem sem jön be. Legyetek már kicsit férfiasabbak! Manapság minden 2. pasi vasalt/beállított hajú b*zi klónok:D:D (nem pont rád értettem):D L/19
2009. dec. 30. 23:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!