Megnéznélek titeket,hogyan is néztek ki.Ha már ekkora szátok van,kiváncsi lennék rátok.
Kérdezőnek: Nekem a fülbevaló nem jön be :-)
2009. nov. 19. 21:50
14/35 Andrewka válasza:
Jó a mobilod, nekem is ilyen van:)
A többiről meg nem nyilatkozom:D
22/f
2009. nov. 19. 21:54
15/35 anonim válasza:
21:50 Nyugodtan megnézhetnél, nincs miért szégyenkeznem, hidd el. Bármennyire is fáj a dolog, nekem van szépérzékem és el tudom dönteni, hogy ki néz ki jól. Egyébként meg alapvetően a kérdezőnek nem a küllemével van a baj, hanem a stílusával, ami nyugodtan tudna változtatni, de nem teszi meg, mert egyesekből (mint pl belőled és a kérdezőből is) hiányzik a szépérzék és a racionalitás.
Bár el tudom képzelni a kérdezőről, hogy tudja magáról, hogy ronda, mert általában a kisebbségi komlexusosok tesznek fel is szánalmas kérdéseket.
2009. nov. 19. 21:54
16/35 anonim válasza:
Szerintem helyes kis 16 éves vagy. Ha ennyi idős lennék mint Te biztos tetszenél :)
Ági 24
2009. nov. 19. 22:17
17/35 anonim válasza:
16 evesen autokazol? na mindegy nem ez volt a kerdes, sztem jol nezel ki csak olyan morci vagy.
2009. nov. 19. 23:08
18/35 anonim válasza:
Nem tudok elvonatkoztatni a - számomra irritáló és gusztustalan - stílusodtól. Tehát igazából a külsődről nem tudok véleményt mondani, bocsi.
2009. nov. 19. 23:22
19/35 anonim válasza:
Ez a haj neked nem jó. Nekem is egy vaddisznó jutott először eszembe a szembe képedről. Valami kevésbé köcsög kiscsikós hajat csináltass és akkor jól fogsz kinézni, de ezzel a hajjal tényleg malackás vagy.
2009. nov. 20. 01:31
20/35 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a rengeteg választ! megkérdezhetnélek titeket hogy milyen stílusra és hajra gondoltok ?;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!