Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A legjobb, legdögösebb parfümö...

A legjobb, legdögösebb parfümök, illatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Naomi imádó vagyok. Szeretnék valami dögöset is, ami hosszan tart és vadítja a páromat. :D Neki is örömöt szerzek ezzel.

Hugo, vagy Gucci érdekel, de leginkább az utolsó. Melyiket érdemes megvenni belőle???

2009. nov. 19. 16:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy megírtad hogy milyen márkák érdekelnek, de én mindenképpen ajánlom neked a bruno bananitól ezt a fajtát!!! [link]

szerintem az egyik legdögösebb parfüm a világon, és nem viccelek, egyszer egy lány is ráizgult :D mondta hogy nem jön többé a közelembe mert rám mászik, és kivétel nélkül minden pasi imádta eddig! Remélem tetszeni fog :)

2009. nov. 22. 20:28
 2/6 A kérdező kommentje:

Milyen jellegű az illata? Virágos....stb?

Árban magas? 40 ezreket nem adok egy parfümért. :D

2009. nov. 22. 20:37
 3/6 anonim ***** válasza:

nem drága, a 60ml-s 6-7 ezer ft de a kínai piacon 4500 :D de először boltban vedd szerintem, mert a kínain még nem tudod hogy melyik az eredeti. Hmmm... az illata pedig:

- A Bruno Banani Pure Woman női parfüm a virágos-gyümölcsös illatcsalád tagja, frézia fekete ribizli, ciklámen, mangó illatjegyeket tartalmaz.

inkább kimásoltam mert nem tudtam volna leírni :) én imádom!

2009. dec. 3. 14:23
 4/6 A kérdező kommentje:
KÖszi szépen. Teljes lesz a karácsonyi listám, leadom a páromnak. Hihihi. Mindketten jól járunk. ;)
2009. dec. 3. 15:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Nincs mit :) szólj majd ha megszagoltad, és majd mondd el a véleményedet. ja és még annyi hogy ne a legelső illatot vedd figyelembe, adj neki 10 percet és megérzed az igazi illatát :)
2009. dec. 3. 20:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Okés,ha megkapom karácsonyra megírom a vélenyemet, ha nem, megveszem magamnak. Remélem,nekem is bejön majd!:D
2009. dec. 3. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!