A legjobb, legdögösebb parfümök, illatok?
Sziasztok!
Naomi imádó vagyok. Szeretnék valami dögöset is, ami hosszan tart és vadítja a páromat. :D Neki is örömöt szerzek ezzel.
Hugo, vagy Gucci érdekel, de leginkább az utolsó. Melyiket érdemes megvenni belőle???
Tudom, hogy megírtad hogy milyen márkák érdekelnek, de én mindenképpen ajánlom neked a bruno bananitól ezt a fajtát!!! [link]
szerintem az egyik legdögösebb parfüm a világon, és nem viccelek, egyszer egy lány is ráizgult :D mondta hogy nem jön többé a közelembe mert rám mászik, és kivétel nélkül minden pasi imádta eddig! Remélem tetszeni fog :)
Milyen jellegű az illata? Virágos....stb?
Árban magas? 40 ezreket nem adok egy parfümért. :D
nem drága, a 60ml-s 6-7 ezer ft de a kínai piacon 4500 :D de először boltban vedd szerintem, mert a kínain még nem tudod hogy melyik az eredeti. Hmmm... az illata pedig:
- A Bruno Banani Pure Woman női parfüm a virágos-gyümölcsös illatcsalád tagja, frézia fekete ribizli, ciklámen, mangó illatjegyeket tartalmaz.
inkább kimásoltam mert nem tudtam volna leírni :) én imádom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!