Túl nagyok a melleim. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Na szval 70-75/Bs 45 kg és 153 cm vagyok és néha azt veszem észre h a fiúk nem is igazán a szemembe néznek hanem a 2 "kosárlabdára"...nagyon zavar és mindig félek h nem önmagamért szeretnek a fiuk hanem a nagy mellek miatt..és nagyon ciki tesi órán 6.osan többi osztálytársamnak még nincs is semmi elől tök laposak én meg olyan vagyok mint egy felfújt galamb..:( nem toom mit csináljak..(13/L)2013. nov. 20. 21:27
11/15 anonim válasza:
ha ez megnyugtat, nekem 85/C, és utálom én is. de a tiéd még nem olyan nagy. bár lehet hogy nagyon vékony vagy és úgy rosszabb.14/L (amúgy hogy lehet, hogy 13 vagy és 6.-os?!:o)
12/15 anonim válasza:
a 75 b az teljesen átlagos mellméret, ki kell ábrándítsalak.
13/15 anonim válasza:
Valaki fogja már fel, hogy azért tűnik nagyobbnak, mert alacsony a lány. Egy 75/D is marhán máshogy mutat pl 178 centin és 155 centin. Istenem... Arról nem is beszélve hogy másokhoz mérten 13 évesen azért is tűnhet nagynak mert ahogy írta, a többiek laposak. Ahh.
14/15 A kérdező kommentje:
hát ez az.. köszi a választ..:)meg mindenki mondja h milyen nádszál vook azért találom nagyoknak ...
2013. nov. 23. 21:32
15/15 anonim válasza:
Adjál belőleeee!!! Egy életre szóló gyötrelem és kínzóterem a számomra a kis mellem. Nem is kicsi, inkább azt mondom hogy nincs mellem. Ha a 70B kicsinek számít akkor a 60A mekkora? Tényleg, nem viccelek, lécci NE nyafogj ezen, mert én esküszöm MINDENT megadnék azért, hogy az enyém nagyobb legyen. Nem érzem magam nőnek. Teljesen el vagyok keseredve. Az osztályomban már mindenkinek nagyobb van. 12 éves korom óta szinte semmit nem nőtt (akkor láttam először kb. hogy már elkezdett nőni, de még mindig olyan vagyok, mintha fejlődő fázisba lenne...) Még nem vagyok 20, szóval még nőhetne, dehát.... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!