Túl nagyok a melleim. Mit csináljak?
Ez van, el kell fogadni, ha csak nincs felesleges félmillió forintod mellkissebbítésre.
2013. nov. 20. 21:31
2/15 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam azon h elfogadom de nem megy nagyon szharul esik h nem is a szemembe néznek meg amúgy is...:( van egy pár cikis sztori..
De mi mást tudnál tenni? SEMMIT! Pár évig még kihúzod, aztán inkább előnyként fogsz rá tekinteni.
2013. nov. 20. 21:37
A 75/B egyáltalán nem számít nagynak. Ez inkább átlagos vagy kicsi. Pár év múlva ha már a többi lánynak is lesz ekkore vagy nagyobb te sem fogod azt gondolni, hogy ez olyan hatalmas.
2013. nov. 20. 21:44
5/15 A kérdező kommentje:
de nekem már az is nagy..:/ de azért köszi a válaszokat:)
Fél év nem kell, és az osztálytársaid fele lehagy méretben. Majd akkor panaszkodj, ha D vagy nagyobb kosárméretet hordasz, netán melltartó nélkül lelóg a köldöködig. :D
Ne pakold ki, ne nyomd fel a nyakadba pushupos melltartóval, és akkor nem nézik. Ha meg egy kisfiú mégis erre vetemedne, nyugodtan elküldheted a frászba. :D
2013. nov. 20. 22:52
70/B az kifejezetten kicsi, méghogy kosárlabdák.. Ha tényleg annyira zavar, akkor hordhatsz sport-topot, az leszorítja.
2013. nov. 20. 23:32
Azért tűnik nagynak, mert alacsony a lány. Lassan a többieké is nőni fog, akkor nem lesz olyan feltűnő a tied, biztos magasabb is leszel, akkor nem fog hatalmasnak tűnni. Csak nyugi! :)
2013. nov. 20. 23:54
Keress egy kérdést amit kis mellű lány írt, és írd meg neki, hogy ne vágyjon nagy cicikre, mert akkor a fiúk a melleit nézik, ha a lány beszél hozzájuk.
2013. nov. 21. 09:18
Ember...Nekem 75DD-s van,na az már tényleg nagy. 75B még kicsi,és abszolút nem kosárlabda! :D Nem akarlak elszomorítani,de ha olyan a genetikád,még nőni is fog. A kamasz fiúk meg már csak ilyenek....Majd leállnak vele.
Én a helyedben egyébként örülnék, és büszkén vállalnám,hogy elkezdtem nőiesedni....Nem nyavalyognék, hogy nagyobb a mellem,mint a többi társamnak. Később lehet,hogy örülni fogsz ennek. Inkább nőies legyél,mint kislányos...
2013. nov. 21. 10:23
Kapcsolódó kérdések: