Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a különbség parfümöknél a...

Mi a különbség parfümöknél a teszter és a sima között?

Figyelt kérdés

Nézegettem internetes parfümvásárlós oldalakat és mindenhol láttam, hogy van teszter is. és az olcsóbb, de mi a különbség a kettő között? azt már kipróbálták? de ha az van ráírva, higy 50 ml akkor annyi van benne?

pl. ez: [link]

2009. nov. 19. 14:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Azt hiszem csak annyi a különbség,hogy rá van írva hogy teszter
2009. nov. 19. 14:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Én az interparfümben vettem teszter parfümöt és kb semmi. Vettem már magamnak és anyukámnak is. Annyi, hogy nem volt hozzá doboz, meg az enyémhez kupak sem, anyué olyan, hogy nincs külön kupakja, szóval neki csak doboz nem volt. Azt hiszem olyan is van, aminek sima felirat nélküli doboza van.

Megkérdeztem a csajt, azt mondta, hogy annyi különbség, hogy nem kell kihajítanom a dobozt, és tényleg. Én már lassan két éve(!) használom a 90mles Crystal Noir teszteremet, mert tényleg olyan tartós és jó, hogy hiába használom gyakran, egyszerűen nem fogy el, mert nem kell belőle olyan sok.

Teljesen jó, ha az adott illattból van teszter én azt veszem.

www.interparfum.hu nézd meg az áraikat, érdemes, szerintem nagyon jó árak vannak, meg van jó pár doboz nélküli is. Ha jól emlékszem, ha beírod a keresőjükbe, hogy doboz nélkül, akkor ki is dobja őket.

2009. nov. 19. 14:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, valószínű csak rá van írva, tehát ha ajándékba szeretnéd, akkor ne azt válaszd, semmiképp!
2009. nov. 19. 14:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Érdekes nekem egyikre sincs ráírva.

Anyunak ezt vettem ajándékba, csináltam hozzá egy nagyon szép dobozt, abba szalma ágyat és rátettem:

[link]

Egyáltalán nem siránkozott, hogy miért nincs feliratos papír doboz hozzá. Persze, ha valakit zavar, hogy ilyet ad, akkor nem muszáj, de egyáltalán nem égő.

2009. nov. 19. 14:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Az oldalon le van írva:

3. Mit jelent a Teszter kifejezés?

A teszterek mindig a legnagyobb kiszerelésben, ugyanolyan üvegben és minőségben kerülnek forgalomba, mint a hagyományos parfümök. Kizárólag csomagolásukban térnek el a hagyományos kiszereléstől. Tehát nem hiányzik a parfümből, nincs kifújva semmi, ugyanúgy eredeti a parfüm, csak a díszcsomagolás hiányzik és egyes parfümök esetében a kupak. Abban az esetben érdemes Teszter parfümöt vásárolni ha saját használatra és nem ajándékba veszi, mert így megspórolhatja a csomagolás árát.

2009. nov. 19. 14:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Előttem leírták.

Én egyébként arra szoktam gondolni h biztos a boltok vesznek ilyen 'teszter' dolgokat teszternek:D Mert ugye anak nem kell díszcsomag etc. Kb olyan, mintha a boltban nem a díszcsomagosat vennéd, hanem lekapnád a polcról a tesztert: D Szerintem.

Egyébként szerintem is teljesen jó ötlet, ogy tesztert venni ajándékba, és csinálni neki valami aranyos kis dobozt, pl ez a műszalmába fektetős is tökjó.

2009. nov. 21. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!