Lanyok ti nektek a cuki gyenge helyes pasik jonnek be vagy a ferfias izmos kemeny palik jonnek be jobban?
Figyelt kérdés
:)))) b*rmok kimeljenek!!2013. nov. 19. 23:35
1/14 anonim válasza:
Természetesen a férfiasak, nem kérdés :)
4/14 SzilKa válasza:
A férfiasak... A nyunyókákat meghagyom a melegeknek ;)
5/14 anonim válasza:
Egyik véglet sem, a kettő között.
6/14 anonim válasza:
férfias. azért egy hím nemű legyen már vállasabb egy sörösüvegnél, meg legyen már rajt valamennyi izom.
nem kell, hogy szét legyen gyúrva, tőlem még egy kis pocak is lehet, ne legyen nyeszlett.
7/14 anonim válasza:
Férfias .:)
persze itt nem úgy gondolom hogy bunkó meg miegymás. :)
8/14 anonim válasza:
Aki cuki, helyes és férfias is egyszerre. Nem baj, ha nem túl izmos, szerintem mástól is lehet valaki férfias :)
9/14 anonim válasza:
Férfias, erős. Ez a belsőre is legyen jellemző. Ne legyen puhány, velem se bánjon úgy, mint egy plüssmackóval, mert én nő létemre is elég kemény és rideg vagyok, nem az én stílusom a nyáladzás.
10/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :)
2013. nov. 24. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!