Inkább legyen valakinek az alakja tökéletlen, mint az arca? Tényleg azokat a hibákat toleráljuk jobban, amiken egyébként lehetne javítani?
Ha valaki túlsúlyos/vézna, arra sokszor azt írják itt az oldalon, hogy teljesen jó így is, fogadja el, holott mozgással, helyes étkezéssel sokat lehet javítani a helyzeten. Másrészt pl. párválasztásnál inkább elfogadnak egy rosszabb testi adottságokkal rendelkező embert, mint akinek az arca nem éppen előnyös. Tehát mondjuk egy lánynak legyen szép arca, a többi nem számít, holott az arcán kívül (és akkor most nem vegyük bele a plasztikai műtéteket), szinte bármin tud változtatni az ember.
Tényleg azt tolerálnánk jobban, ha valaki nem hajlandó tenni a fejlődéséért, holott tudna, míg azt szinte egyáltalán nem, amin igazából nem lehet javítani?
A szépség szerintem sokkal inkább múlik az arcon, mint a testen. Illetve pont azt is lehet nézni, hogyha a srác egy kövér, szép arcú lányt választ, abból még lehet tökéletes alakú gyönyörű lány, ha mondjuk rábeszéli, hogy menjenek el együtt futni, de egy nem szép arcon nem tud változtatni. Szóval ha csak a külsőt nézi az ember, akkor teljesen érthető ez a viselkedés, persze, hogy azt tolerálja jobban az ember, amin tud változtatni. Ha meg a belsőt nézi valaki, akkor ezen kívül ott van még ezer dolog, ami többet számít.
Amúgy én se örülök ennek, mert az alakom egész jó, és küzdök a még jobbért, az arcom viszont nem a legszebb, szóval megértem a problémát. De istenem, ez van, el kell fogadni, az arcon egy kedves mosoly sokat segít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!