Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik nagy eséllyel eldobják a mellettük lévő tökéletlen de jófej lányt egy szebbért, gazdagabbért, nemde? :D
Ne úgy gondolj egy férfire mint egy nőre. Mert a nő ezt megteszi (lásd gazdagabbért) de egy férfi nem.
A kisfiúk, pasikák lehet. De a férfi soha.
Mindkét nemnél van erre példabőven.
Van még kérdés?
Biztos vannak ilyenek.
Én személy szerint bizosan nem dobnék el egy,nyávogó,mindig elégedetlen,önző,valszeg pénzéhes,plázap*csáért,egy aranyos,jófej lányt.
A férfiak egy része azért nem tenne ilyet, mert esélye sincs arra, hogy egy ilyen csaj összejöjjön nekik. Kíváncsi lennék én arra, ha megadatna nekik egy ilyen lehetőség, mit tennének...
A kérdésre válaszolva azonban igen, régen eldobtam volna. És hogy miért? Azért, mert mint a férfiak többsége, izgalmasnak találtam az ilyen nőkkel való kalandokat, és élvezetes, hogy egy ilyen jó nő van mellettem az utcán. Fokozódik az egó akkor, ha az embernek több ilyen nője van egyszerre :-) Ez már azonban a múlt. Függetlenül attól, hogy ma is ismerek szép nőket, a mostani barátnőmet már soha nem hagynám el senkiért, mert szeretem.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!