Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire tökéletlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire tökéletlen lennék? :O

Figyelt kérdés

Nos, a helyzet az, hogy szakítottam a pasimmal, mert idegesített, hogy semmim nem tetszik neki.(pedig megpróbáltam változni!)Amúgy is kevés önbizalmam volt, de ezek után...szinte nincs is. Csak a véleményeteket szeretném kérni, hogy ezek a hibák tényleg olyan súlyosak-e. Nyugodtan válaszoljatok őszintén, de a trágárságot lécci kerüljétek.

Szerinte (és szerintem is) kövér vagyok, de hozzá kell tennem, hogy köbö 7 éve rendszeresen járok futni, járok kondiba, szinte (végső elkeseredésemben) már csak salátát eszem, de semmi eredmény. Mondjuk izmos vagyok, de ennyi, nem lettem vékonyabb. (160cm/68kg :S)A humorom túl szarkasztikus, mondjuk ezt már sokszor mondta, megpróbáltam megváltozni, az eredmény az lett, hogy a jelenlétében szinte meg sem szólaltam. Ebből következik, hogy azt mondta, hogy túl rosszkedvű és csendes vagyok. Mindig kirakom a melleim (ez igaz, de általában csak bulikban, de könyörgöm, ez az egyetlen dolog, ami annyira nem csúnya rajtam, ettől lesz önbizalmam!). Valamint a hab a tetejére: nem látszódnak a kisajkaim, a nagyajkaimtól! Mert a filmekben (!) ő ezt másképp látta... Mikor kérdeztem, hogy volt-e más szexpartnere rajtam kívül, azt mondta, hogy volt, de ilyen dolgot még nem tapasztalt. Egy hónapig bírtam vele, köbö csak az utolsó 1 hétben lett ilyen, de akkor töményen rám zúdította. Gondolom talált valami szép lányt, nem értem, akkor mért nem szakított velem. Mondjuk mondhatnátok, hogy igaza van, de szerintem ez már túlzás... Vagy csak én gondolom így? :O Egyébként ő az egyetlen fiú, akinél ezt eltűrtem. (mondjuk ő volt az egyetlen is, aki ilyen bunkó volt. nem csak az fáj, amit mondott, hanem az is, ahogyan mondta...)

2010. nov. 28. 20:40
 1/10 anonim ***** válasza:
mondta volna ha nem így lenne?160 a 68 hoz tényleg sok.dehát ezek nem az én gondjaim...
2010. nov. 28. 20:43
 2/10 anonim ***** válasza:
bunkó srác, meg sem érdemelt. És az is dícséretre méltó hogy próbálsz tenni valamit a súlyod érdekében:)
2010. nov. 28. 20:46
 3/10 A kérdező kommentje:

okés, köszi

azért még kérek válaszokat :)

2010. nov. 28. 20:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolat arról is szól, hogy megtanuljuk szeretni a másikat a hibáival együtt is. Ha erre a te barátod nem volt képes, az nem a te hibád, hanem az övé is. Senki sem tökéletes.

Egyébként (képet nem láttam rólad, úgyhogy nem tudok következtetni, de azért megpróbálok) ha futsz, és rendesen mozogsz, akkor azért vagy 68 kg, mert izmos vagy. Ha nem vagy aránytalan testalkatú, akkor szerintem nincs ezzel gond.

A humorom nekem is szarkasztikus, de ez az én körömben senkit nem zavar, főleg nem a páromat. Szerintem ezen nem kéne változtatnod.

Az, hogy ilyen keményen a fejedhez vágott mindent... Arra csak azt tudom mondani, hogy jól tetted, hogy kidobtad! Ne búsulj rajta, majd jön más, aki úgy fogad el, amilyen vagy.

2010. nov. 28. 20:47
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi, neked is második :) hát, igen...13 éves korom óta sportolok, sokan mondják, hogy ilyen az elkatom, de ez nem nagyon vígasztal :D
2010. nov. 28. 20:48
 6/10 anonim ***** válasza:
már csak egy dolgot nem értek.miért jöttetek össze és miért voltatok együtt? de úgy istenigazából!
2010. nov. 28. 21:05
 7/10 A kérdező kommentje:

Az én körömben sem zavart senkit, hogy ilyen a humorom, csak őt. köszi a választ :)

Amúgy mikor összejött velem távolról sem volt ilyen, ha akkor is ilyen lett volna rá sem nézek.

2010. nov. 28. 22:18
 8/10 anonim ***** válasza:

"nem látszódnak a kisajkaim, a nagyajkaimtól!"

Ez a legszebb, szerintem!

A többi, amit írtál, nem túl veszélyes. Egy kapcsolat tényleg arról szól, hogy összecsiszolódik a két ember... nem csak az egyik.

Menj el orvoshoz, csináltass hormonvizsgálatot, hogy minden rendben van-e? Ez a súly tényleg kicsit sok a magasságodhoz, és lehet, hogy hormonális oka van.

2010. nov. 29. 04:29
 9/10 A kérdező kommentje:

nem kicsit, hanem nagyon sok a magasságomhoz

egyébként pont most voltam orvosnál, holnapra kaptam időpontot :)

2010. nov. 29. 16:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Kicsit neurotikusnak tűnsz, de tényleg vagy kellesz így, ahogy vagy, vagy nem.
2010. nov. 29. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!